Aktywne Wpisy
IntruderXXL +116
Niesamowicie Żadkie zdjęcie "Intruder przodem, podczas treningu" AD 2024. Kolorowane. Zdjęcie wykonane za pomocą kalkulatora. Model ma 191cm wzrostu i 163kg wagi.
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
Lewusx +7
#dragonage #gry #baldursgate
I właśnie grając w bg3 miałem vibe jakbym grał w jednak gorszego dragon age'a i smutno mi
W bioware chyba nie został już nikt, kto był przy produkcji DAO co jest naprawdę kuriozalne. O czwartej odsłonie nie wiadomo nic XD. Więc czuje, że to może
BG3 ma świetne postacie które jako indywidualne jednostki są mega ale jako zespół to już się wszystko sypie. Poza tym twój
Jeśli chodzi o baldura to mam nadzieje, że wraz z kolejnymi patchami będą dodawane kolejne interakcje z
w baldurze brakuje momentów do zżycia się. Tak naprawdę najlepiej poznajesz postacie, które masz w drużynie. Szczerze takiego Gyle przez całą rozgrywkę użyłem raz na początku zaraz po rekrutacji. Potem siedział sobie razem z Wylem i Halsinem w obozie XD.
Przy czym Halsin to jest postać, która najbardziej mnie
Nie no ME3 dalej uważam za bardzo dobrą część, co do pozostałych do racja