✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć :) Jakie są u Was widełki w pracy admina Windows Server +VMware+Azure? Lub na analogicznym stanowisku (takim gdzie klikologia w GUI miesza się z automatyzowaniem w shellu, i jest odrobina linuxa, ale jednak jest bardzo daleko do DevOps'a).
Powiem w prost: jestem midem na takim stanowisku,mam 8 lat expa, znam niemiecki+angielski, i zarabiam 12000-12500 brutto maksymalnie razem z dyżurami telefonicznymi jeden tydzień i weekend w miesiącu (a nierzadko 1.5/2 tygodnie), gdzie naprawdę dużo się dzieje.
Bywam tak wykończony, że nie podnoszę się z kanapy 2h po pracy. Zastanawiam się czy moje dochody to obecny max czy jestem trochę 'niedoplacony'.
Cześć :)
Jakie są u Was widełki w pracy admina Windows Server +VMware+Azure? Lub na analogicznym stanowisku (takim gdzie klikologia w GUI miesza się z automatyzowaniem w shellu, i jest odrobina linuxa, ale jednak jest bardzo daleko do DevOps'a).
Powiem w prost: jestem midem na takim stanowisku,mam 8 lat expa, znam niemiecki+angielski, i zarabiam 12000-12500 brutto maksymalnie razem z dyżurami telefonicznymi jeden tydzień i weekend w miesiącu (a nierzadko 1.5/2 tygodnie), gdzie naprawdę dużo się dzieje.
Bywam tak wykończony, że nie podnoszę się z kanapy 2h po pracy. Zastanawiam się czy moje dochody to obecny max czy jestem trochę 'niedoplacony'.
Pozdrawiam, trzymajcie się tam w tym IT
#pracbaza #pracait #praca #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91