Aktywne Wpisy
biaukowe +45
we wszechświecie jest od 200 miliardów do 2 bilionów galaktyk, nie ma #!$%@? że nigdzie tam nie istnieje żadna inna cywilizacja
staryalkus +85
wiecie że od sylwestra nie wypiłem ani grama alkoholu? I w sumie to jest git. Mózg jakoś tak lepiej pracuje
Nie brakuje reakcji w stylu T. Tarasovej - byłej łyżwiarki, obecnie komentatorki bardzo znanej w łyżwiarstwie w Rosji:
#rosja #lyzwiarstwofigurowe
@SoplicaTadeusz: Ty tak na serio?
nie liczy sie kondycja zeby popierdzielac na pelnej urwie, skakac, krecic sie itp?
@SoplicaTadeusz: Nie wiem skąd wziąłeś tę opinię, że w łyżwiarstwie figurowym nie liczy się siła fizyczna ani kondycja. Oprócz koordynacji ruchowej, wysokiej koncentracji psychicznej, kondycja to podstawowa sprawa. Rosyjska szkoła łyżwiarstwa jest wręcz mordercza, te dziewczyny
Ja bym zrobil osobne igrzyska gdzie mozna #!$%@? dowolna ilość dopingu, zobaczmy do czego sa zdolni atleci gdy nie musza sie #!$%@? w tancu i bedzie prawdziwe widowisko xD a ze jebna na zawal 3 lata pozniej no to trudno
Największe żniwo zbiera wśród kulturystów, jednak masz multum lekkoatletów, zawodników sportów zespołowych którzy sobie żyją spokojnie do starości