Aktywne Wpisy

OrzechowyDzem +23
xD
rok 2027 dla stylistyki BMW szykuje się ciekawie...
w komentarzu też tył
źródło: klik
#bmw #bekazmotoryzacji #motoryzacja #samochody
rok 2027 dla stylistyki BMW szykuje się ciekawie...
w komentarzu też tył
źródło: klik
#bmw #bekazmotoryzacji #motoryzacja #samochody

źródło: 462583667_1228526308257520_6455045375967646046_n
Pobierz
Pandzia_art +73
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (

źródło: 1000007960
Pobierz
Jeden z kilku somsiadow jest hakerem ciągle włamuje mi się na wifi i internet mi spowalnia. Próbowałem zmieniać hasło, generowalem na nowo mac id rutera. A ten dziad ciągle mi się wtrynia na sieć. W połączeniach urządzeń ciągle jest aktywny, próbowałem go odłączać, ograniczać prędkość i jak makiem zasiał...
Co mogę zrobić w takiej sytuacji żeby go odciąć od mojego internetu, wszystkie próby które wykonałem są po prostu nieskuteczne.
to musi być coś uber durnego i prostego że wbija.