Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki z tagu #nieruchomosci #inwestowanie co zrobilibyście na moim miejscu. Mam małe mieszkanie w #warszawa 2 pokoje w nowy bloku, przy stacji, 10 minut metrem od centrum, warte +-650k zł. Szukam czegoś większego, mam odłożone kilkaset tysięcy i teraz mogę zrobić tak. Kupić coś 3 pokojowego za 700/750k zł, w słabej lokalizacji z dodatkowym małym kredytem wspólnie z różowym, albo sprzedać te które mam i kupić coś ekstra. Leci mi już 30 rok i pora na zmianę, ale nie wydaję mi się że sprzedawanie takiego mieszkania w obecnej chwili to dobry pomysł. Co do inwestowania tych pieniędzy w inne produkty finansowe to nie znam się na tym i nie zamierzam poznawać, ograniczam się tylko do ETFów, obligacji.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a. Leci mi już 30 rok i pora na zmianę, ale nie wydaję mi się że sprzedawanie takiego mieszkania w obecnej chwili to dobry pomysł. Co do inw

@mirko_anonim: ja cos czytalem, ale nie zglebialem, ze aktualna nieruchomosc moze byc wkladem wlasnym do nowo zakupowanej. wtedy aktualna wynajmujesz, masz hajs na kupno nowej + nieduzy kredycik. tylko nie zgłębiałem szczegółów
  • Odpowiedz