Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim To jest kwintesencja Polskiego chłopa w temacie związków: ,,lepiej być w złym związku niż w żadnym" XD Musisz wyjść ze swojej strefy komfortu i się odciąć od swojej patusiary. Nawet jakbyś miał przez jakiś czas powalić konia to zawsze jakąś małolatę możesz znaleźć XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a jakie to były toksyczne sytuacje w związku, tylko twoja dziewczyna je wywołuje czy ty też odwalasz? Bo to jest kluczowe, jak też coś odwalasz, to nawet jak się z tą rozstaniesz i poznasz normalną to ta normalna z tobą nie będzie jak się pozna na tobie. I będziesz mógł liczyć co najwyżej na kolejną walniętą.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Gorkel Wiem, że jeżeli chce coś zmienić, to w końcu będę musiał wyjść ze swojej strefy komfortu, ale to nie takie proste, tym bardziej, że tutaj już mam ogarnięte mieszkanie, a tak to muszę złożyć wypowiedzenie, szukać nowego, w sumie to nawet nie mam do czego wracać. Niby czysta karta, ale nie napawa to optymizmem. W aktualnym mieszkaniu mam miesięczne wypowiedzenie, więc ciągle biję się z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli dziewczyna reagowała agresywnie gdy zrobiłeś coś co jej się nie podobało to chyba już po pierwszym takim incydencie trzeba było ją zostawić. Jesli ktoś jest w stanie nas bić lub znęcać się psychicznie to prośba czy rozmowa tego nie rozwiążesz bo ta osoba już tak Cię nie szanuje że potrafi Cię krzywdzić z własnej woli i nie widzi w tym problemu. Czym innym jest podniesienie głosu gdy się na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: baba Ci wlazła na głowę bo jaj nie masz krzyknąć na nią i mieć czasem wyje.ane. Poza tym chyba chcesz sobie inne laski "pozwiedzać", bo ta obecna cię już nudzi?
A co do znajomych - skoro ona cię prosiła - miej znajomych, a ty ich olewasz - no to sorry stary - ale coś z tobą nie tak a nie z nią - to raczej ty jesteś toksyczny a
  • Odpowiedz