Aktywne Wpisy
Zoriuszka +481
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
WielkiNos +517
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
W 2018 roku urodziła się moja córka i pomimo początkowej oceny 10/10 zaraz po urodzeniu los tak chciał, że musiała trafić na obserwację - odział Neonatologii OIOM z powodu zaburzeń utrzymania ciepłoty ciała.
Wyszła cała i zdrowa ale byłem w całkowitym szoku ile sprzętu miało tam logo WOŚP. Realnie obstawiam 80%. Sam lekarz nieoficjalnie przyznał, że gdyby nie ich pomoc nie ma pojęcia jak szpital by funkcjonował (oczywiście ten konkretny oddział).
Później za $ WOŚP miała wykonane badania słuchu jak każdy noworodek. Babka, która leżała z moją żoną w sali dowiedziała się, że jej syn ma wadę słuchu i tylko dzięki sprzętowi WOŚP wada słuchu została wcześnie wykryta i chłopak słyszy.
Mam gdzieś jak żyje Owsiak mnie przekonywać nie trzeba i mam nadzieję, że żaden z Was też nie będzie musiał zobaczyć tych wszystkich naklejek jakie ja widziałem.
Miłego weekendu!
#polska #wosp #medycyna #zycie #polityka
@ork_sojownik: ? xD Jego dochody są tak tajne, że bez problemu można znaleźć w Internecie ile zarabia, w tym m.in. wywiady z nim.
@zmeczony11: Nie wiadomo czy robi. Ja sprawozdania nie widziałem. Jak masz to podrzuć może?
Daleko szukać nie musisz
@Caracas: Lekarz najwyraźniej się nie zna, @kielbasozer twierdzi że szpital taki sprzęt by dostał gdyby tylko złożył wniosek do NFZ.
@Caracas: Tu pewnie jest na odwrót, lekarze byliby dostępni w 24h w każdym szpitalu gdyby tylko NFZ złożyło wniosek o lekarza do OZZL, prawda @kielabozer? XD
Jak widać ludzie są zbyt leniwi żeby wypełniać wnioski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Caracas: To przez myślenie zero-jedynkowe. Owsiak jest albo zbawicielem albo szatanem. Nikt nie bierze pod uwagę, że mógł robić wielomilionowe wały i jednocześnie pomóc tysiącom ludzi. ¯\(ツ)/¯
Ale od kilku lat Owsiak to polityczny aktywista opowiadający się po konkretnej opcji politycznej. W wakacje zeszłego roku wisiały polityczne plakaty WOŚP. Tego nie da się nie widzieć.
Dodatkowo media zrobiły z niego bożka, co Jurek powie to prawda objawiona, nie można tego podważać, a już na pewno nie krytykować. Dlatego niestety sam jest sobie winien, że przez.jego polityczne agitacje część ludzi nie chce mieć z