Aktywne Wpisy
tenebrarum +1
#samochody #motoryzacja
Jakie auto do 30,000 szekli?
Wymagania (w kolejności ważności):
1. Nie wygląda jak gówno
2. Mała awaryjność silnika
3. Wszystko tylko nie kombi
4. Do dojazdów do pracy/przejażdżek krajowych i międzykrajowych/ogolnie daily
Bo serio poza E90 nie widzę opcji wszystko wygląda jak masa kałowa, może poza dobrym A5 8T
Jakie auto do 30,000 szekli?
Wymagania (w kolejności ważności):
1. Nie wygląda jak gówno
2. Mała awaryjność silnika
3. Wszystko tylko nie kombi
4. Do dojazdów do pracy/przejażdżek krajowych i międzykrajowych/ogolnie daily
Bo serio poza E90 nie widzę opcji wszystko wygląda jak masa kałowa, może poza dobrym A5 8T
Mam tak z 8k na nowego kompa, może to dużo, może mało, HGW. Tylko się zastanawiam czy kupić już złożonego od Dell czy samemu coś kombinować a pojęcie mam takie sobie. A co jak ten mój składak będzie #!$%@??
#pcmasterrace
#pcmasterrace
Program informacyjny Panorama grzmi, straszy i pieni się z oburzenia. vs ogolonych na łyso zwyrodnialców którzy jakiś czas temu łamiąc demokratyczne standardy państwa prawa przerwali wykład naszego ukochanego profesora Baumana. Ten zacny człowiek nie mógł przeprowadzić jakże ważnego wykładu o socjalizmie. Pokazali tych łysych bandytów na sali rozpraw jak siedzą z pochylonymi głowami a ich adwokarzyna próbuje mataczyć, składa wnioski o zmianę sędziego itp. I oczywiście komentarz do tego że trzeba ich surowo ukarać bo jak się teraz na takie straszne rzeczy pozwala to co będą robić w przyszłości, pewnie mordować niewinnych wierny widz tvp sobie pomyśli.
I jak tu mówić o rzetelności telewizji skoro gdy lewica przerywa wykład księdza profesora to albo media milczą albo mówią o pokojowym happeningu w którym nic złego nie ma. Bo przecież na tym demokracja polega że każdy nawet lewicowiec ma prawo do wyrażania swoich poglądów w sposób twórczy np. skacząc w auli po stole w sukience udając kobietę.
Dlaczego kłamiesz?