Aktywne Wpisy

bugzer +35
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Synteusz12 +51

Zdecydowanie bardziej wolę seriale gdzie akcja toczy się od początku, jak Breaking Bad czy Ozark.
#seriale
@Karbon315: no właśnie nie
Po prostu ci nie podchodzi. Może podejdzie za trzy lata, ale może wcale. Nie ma sensu się mordować. Po co? Na pewno możesz lepiej spożytkować swój cza niż oglądanie serialu, który cię nudzi. To absurd.
@bubr32 O dziwo te życie rodzinne było dla mnie najciekawsze z całego serialu…
@wuut: xD pilot był hitem w stanach. btw. pilot to pierwszy odcinek lub odcinek który daje się stacji żeby zaakceptowała serial. a btw to znaczy by the way - przy okazji.