Aktywne Wpisy
Winden +59
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +66
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#psiarze #dogpill #bekazpodludzi #lewackalogika
@Nowystaryziel: xD i juz nic nie wiesz o dzieciach
wyraźnie widać na tym screenie, że OP tam pyta o rasę psa dobrą dla dziecka a odklejone baby aka. psia mama tworząca rodzinę międzygatunkową się sapie "reee ale dziecko też może skrzywdzić psa, to też jest istota czująca reeee"
nie o to chodzi że psa można traktować jak zabawkę tylko o to że pies to pies a dziecko to dziecko
Btw, którym miejscu wypowiedzi że dziecko może skrzywdzić psa a pies to istota czującą jest błąd?
@SzycheU: Są. Bo to, że nie ma zwierzęcia nie zmieni faktu, że gówniarz jest niewychowany. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Seaurchinseviche: ale tylko psiarze stawiają znak równości między psem a dzieckiem - dawnymi czasy jak pies był agresywny to go się szło odstrzelić i tyle a jak dziecko pociągnie psa za ucho to się mu tłumaczy żeby uważało bo go to boli
a te nawiedzone babska by to dziecko też odstrzeliły dlatego z nich
@Seaurchinseviche: Tutaj poglądowy materiał właśnie przedstawiający tego typu odstrzelone ciotki klotki 35 + jak Ty z których ma bekę OP, pracownice korpo, bezdzietne, jałowe, wyszczekane, kochające pieski cudowne stworzonka
@SzycheU to ilu ludzi uratowałeś XD? Nikt nie ma obowiązku nadstawiania karku za obcych. Zresztą kiedyś sobie myślałem nad sytuacją gdybym był świadkiem wypadku osoby której nie lubię. I bym po prostu poczekał odpowiedni czas i dopiero potem wezwał służby.
@WielkiNos No i co w związku z tym? Gdybyś ratując kogoś odebrał inne życie też poszedłbyś siedzieć. Jestem świadom ryzyka. Tak samo mam w------e w leżących meneli w śniegu. Moralnie czułbym się lepiej że uratowałem życie za które odpowiadam mimo że jest to przestępstwem
@Xerdur: tylko dodatkowe lekcje? Wtf?!
I co w tym dziwnego? Psy są lepszymi stworzeniami niż ludzie