Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
#psiarze #dogpill #bekazpodludzi #lewackalogika
@krucjan: A zacytujesz mnie gdzie tak napisalem? Dawaj miras udowodnij ze potrafisz manipulowac.
Natury się łatwo nie da oszukać.
A wiadomo, jak ktoś może śmieć wybrać lepiej ode mnie, no jak to?!
Ludzie sami tworza problemy, zgadza sie
Gdyby uratował nas obu to gdzie tu problem? XD
@koniecswiatajestbliski: nie, wyraznie chcialbys nie ratowac czlowieka, ale zwierze, Mireczek moze wybrac tak samo.
Polski jest trudny, ale chyba nie aż tak mordo xD
Podpowiem Ci bo może to dla Ciebie za trudne: uratować to czasownik dokonany. Wygoogluj sobie, albo spytaj pani od polaka to ci się rozjaśni co napisałeś. Pozdro
@koniecswiatajestbliski: problem tkwi w twoim postrzeganiu swiata i priorytetach, jak rowniez braku refleksji.
Przykre to, ze czlowiek czlowiekowi wilkiem.
Family's border collie leaps into car and mauls baby, 7 months, who nearly loses a leg 22nd June 2010
A baby of seven months was mauled by his family's pet sheepdog after it jumped through an open car window and
on to his booster seat. William Jaundrell's leg was almost torn off when border collie Bill attacked him on the
driveway of his grandparents' farm. His mother Patricia had left her son in the Vauxhall Vectra estate for a matter of
minutes while she popped into the house when the dog jumped in. His parents rushed out after