Wpis z mikrobloga

@Diamond-kun: Chuopy mają ścianę od urodzenia do śmierci . Super sprawiedliwość . A teraz powiem coś co cię zaszokuje. Świat nie jest sprawiedliwy nie był i nie będzie choćby nie wiem jak zakłamywać rzeczywistość. Przegryw zawsze będzie na równi z robakiem niezależnie co spróbuję zrobić. It’s over i tyle trzeba się z tym pogodzić a nie oszukiwać
@Diamond-kun:

Jednak patrząc po całości tagu, to ilość jadu który się sączy jest ogromna, i właściwie nie pomaga nikomu, szczególnie tym, którzy jeszcze nie byli skrzywieni tagiem.

Mylisz przyczynę ze skutkiem. Osoba z niskim potencjałem genetycznym jest zepsuta jeszcze przed odkryciem tagu. Tak uformowały ją życiowe doświadczenia. To, że na tagu przeczyta "p0lki to #!$%@?" niczego nie zmienia. Uwierz.
@Diamond-kun: sam jestem 5/10 a jestem wszędzie ghostowany gdzie tylko się da , do tego stopnia że będąc ciągle odrzucany przez kobiety , gdy 3 lata temu zacząłem chodzić na siłownię (,pasja, a nie cope jakby co) to po zrobieniu dobrej sylwetki i wstawieniu zdj pleców na instagrama zaczęli do mnie wypisywać bi i geje w wiadomościach, (gdzie zainteresowanie od kobiet czy to na badoo , tinder , w miejsach publicznych