Wpis z mikrobloga

to odrazu powiedzą że wszystkie, łącznie z ich matkami.

@Diamond-kun: Teraz kekłem, takiej odklejki to szczerze nie widziałem na tagach XD Mimo że siedzę z rok tutaj.

Problemem jest właśnie to że połowa ludzi jak nic to trolle albo po prostu jakieś niedojeby. Psują opinię normalnych chuopom którzy niezliczoną ilość razy zostali odrzuceni przez wygląd i za nic więcej ;/
@Diamond-kun:

Można też powiedzieć, że to jest pewna sprawiedliwość. Tak jak baby mają tą mityczną ściane po 30, tak chuopy mają ściane poniżej 180cm.

@Diamond-kun: serio? Nie ma żadnej ściany dla kobiet, nawet po 30 mają masę atencji i orbiterow. Z resztą nawet jakby ta ściana istniała, to tylko z powodu waszego zbyt wielkiego ego, gdzie odrzucacie jak leci w poszukiwaniu idealnego ktory nie istnieje. A ty to porownujesz do
@Aldehyd_Glutarowy > dużo facetów nie podbija do kobiet z nieswojej ligi
xDDDDDDDDDDDDDD
Dobre sobie, widziałeś jak wygląda tinder operowany przez typowego faceta? Na prawo wrzuca jak leci, 90% spokojnie. A im ładniejsza, tym mocniej.

Co do drugiego akapitu, tak jak pisałem, to działa identycznie w obie strony, myślisz że chuop nie marzy o top modelkach? Też o takich myśli, fantazjuje i konia wali do ich obrazków. Skąd ten pomysł, że ludzie nie
@Diamond-kun: ja nie mówię o zdesperowanych spermiarzach, tych jest najwięcej.

Marzyć, a moc, to dwie różne rzeczy. Ja marzę o focusie Rs, ale nie szukam go, nie zbieram, bo wiem, że i tak nie będzie mnie na niego stać. Natomiast u kobiet taki mechanizm nie występuje. One realnie szukają najlepszego Chada, same sobą nie reprezentując odpowiedniego poziomu. Im po prostu spermiarze, atencja i hipergamia zrobiły sieczkę w głowie.

Ściana u kobiet
@Talaith: Kurła przegryw, do którego już coraz częściej należą normiki to nawet jak zmniejszy swoje oczekiwania to i tak nie dostanie odzewu nawet od wieloryba samotnej matki bezrobotnej czy nawet brzydkiej dziewczyny, która jest niepełnosprawna. Najzwyczajniej w świecie na portalach randkowych na jedną babę przypada średnio 8-10 mężczyzn. Tutaj mogą być różne proporcje w zależności od miejsca, np. w Wawce proporcje mogą być 1: 3-4, a gdzieś w powiatowym 1:30. ¯\(ツ)/¯
@Diamond-kun: Za to zadbanie o siebie przez kobietę to nie schudnięcie, dieta czy wysiłek fizyczny, ale używanie kosmetyków, robienie mocnego makijażu, no i jakiś tatuaż, ewentualnie solarium. xD
Polka najczęściej albo ulana, bez mięśni albo chuda ale sylwetka skinnyfat- czyli wisząca skóra zamiast jędrności. Dbanie o siebie to makijaż, kosmetyki, fryzurka, szpony i ciuszki zamiast zdrowie. xD
@Diamond-kun: dałem ci nawet badania które to potwierdzają.

Jak wrzucasz normalnych facetów 5/10 którzy dziś mają problemy z Poznaniem kogoś do spermiarzy, to spoko, wtedy śmiało możesz mówić, że stanowią większość.

Ale spermiarze nie stanowią większości w życiu codziennym (ja pisałem, że najwięcej jest ich na apkach) to ty wypowiadasz się tak, jakby stanowili. Natomiast to, że większość kobiet szuka Chada nie ze swojej ligii i uważa 80% facetów za nieatrakcyjnych,
w sumie ona ma rację bo chłopaka trudno jej znaleźć

@teslamodels: to jest jedna z najbardziej żałosnych rzeczy które #!$%@?ą kobiety. Jak ma 20 lat to wystarczy nie być grubą czyli nie żreć, nauczyć się gotować 10 obiadów, umieć zrobić loda i wykazać szczere zainteresowanie dniem, samopoczuciem, zainteresowaniami czy pracą faceta. TYLE. Leniwe #!$%@? nie potrafią nawet tyle, a jedynie tyle wystarczy by była w top 5-10% współczesnych kobiet. Wyobraź sobie,
@Aldehyd_Glutarowy
1. To nie są badania, a dwa wykresy z demotywatorów.

2. Jeśli nawet by uznać to za badania, to dowodzą tylko tego jak oceniany jest wygląd na jednej aplikacji, baaardzo daleko do tego, żeby na podstawie tego powiedzieć obiektywną prawde na temat działania całego rynku matrymonialnego.
to ja pisze o typowych przegrywach na wykopie. Co z jednej strony jęczą na p0lki, a z drugiej strony samu gówno robią z sobą.

baaardzo daleko do tego, żeby na podstawie tego powiedzieć obiektywną prawde na temat działania całego rynku matrymonialnego.

@Diamond-kun: każdy ma swoją prawdę ale ciężko zauważyć że sam nie powołałes się na badania a jedynie na chochoła co co 3 dni prysznic bierze i z jakiegoś powodu (ankieta
Usmiech_Niebios - > to ja pisze o typowych przegrywach na wykopie. Co z jednej strony...

źródło: 3212

Pobierz