Aktywne Wpisy

WilecSrylec +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +41
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

Depresja i adhd itd - Zapisz się na terapię. Zrób sobie badania krwi zobacz jakie masz niedobory i zadbaj o zbilansowaną dietę. Ładuj witaminę D po kule. Dobra dieta obniża objawy depresji, sprawdź jakie jeszcze produkty pomagają w tym.
Zacznij trenować - jak nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@Piks0n: Przestań sprzedawać mu redpillowe farmazony. Jak jest niski i/lub ma krzywą mordę to nikła szansa że któraś się nim zainteresuje, tym bardziej biorąc pod uwagę że ma 30 lat. Normalne kobiety schodzą z 'rynku' w okresie szkolnym, niedobitki szybko łapią swoich facetów. Potem zostaje bagno.
@
Gdybys nie dopisal
@Piks0n: to przyznalbym racje, a tak dales zwiazek przyczynowo skutkowy ogarnij sie >>> to wtedy zdobedziesz dziewczyne co nawiasem mowiac jest bzdura z uwagi na to co napisalem wyzej - mozesz sie ogarnac a jesli nie masz wzrostu i/lub twarzy na co najmniej akceptowalnym poziomie to partnerki nie
Wzrost i morda ma znaczenie i nie neguje tego, że jak ktoś jest mniejszy i brzydszy to ma gorzej, ale to nei znaczy, że nie ma w ogóle szans. Po prostu będzie miał trudniejsze zadanie.
A zdrowy tryb życia, o którym mówię wyżej, pomoże się tymi rzeczami nie przejmować (wasze
@Piks0n: +1
+1
A to coś dziwnego? Nie rozumiem skąd się wzięły te mity, że żarcie warzyw i bieganie sprawi, że będzie hepi życie XD. Tyle robiłem różne sporty i nigdy nie czułem po tym jakiejś psychicznej
Ja też nie mam, bo sobie obrałem za cel, że dopóki nie ogarnę pewnych swoich spraw, które chciałem, nawet nie będę szukał. (lepsza praca, wyprowadzka na kawalerke, nauka gotowania, dobra forma fizyczna, nauka rzeczy praktycznych - generalny rozwój osobisty).
Tym bardziej, że z braku doświadczenia i wiedzy sparzyłem się na każdej relacji z