Aktywne Wpisy

xmajami +115
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta

nad__czlowiek +31
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto

źródło: tswell
Pobierz
Mirki, taka sytuacja.
Piastuję stanowisko kierownicze w pewnej firmie. Pracuję 100% zdalnie. Akurat była awaria w weekend w systemie za który jestem odpowiedzialny. Problem w tym że byłem pod wpływem alkoholu i jestem jedynym odpowiedzialnym za ten system przez który nie mogą pracować inni użytkownicy. Podczas diagnozowania problemu z pracownicą - pomogłem pracownicy która aby mieć czyste sumienie - zgłosiła mojemu przełożonemu fakt, że jestem pod wpływem alkoholu. Co jest jak najbardziej słuszne i nie mam pretensji o to. Teraz przełożony stwierdził, iż byłem pod wpływem alkoholu w trakcie niespodziewanego wezwania do pracy i chce mi teraz dać dyscyplinarkę. Co robić? Czy może mi dać na nadgodzinach dyscyplinarkę gdzie zrobiłem coś z dobrych chęci w wieczornych godzinach?
#pracait #prawopracy #pracbaza #a-----l
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Poczytaj Regulamin i Kodeks Pracy.
Trzeba było nie odbierać telefonu.
Miękka d--a się mści...
@mirko_anonim: Aby mieć czyste sumienie wbiła przysłowiowy "sztylecik w plecy" ( ͡° ᴥ ͡°)
@mirko_anonim: Podpie*doliła Cię prosto do szefa, a ty nie masz pretensji o to? xD
Diagnozowałeś się pod kątem opóźnienia intelektualnego? Bo to, że jesteś zje*any nie ulega wątpliwości.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
jak zmierzyli stężenie alkoholu we krwi?
jak bełkotałeś, to mogłeś być zmęczony
jak czuli a-----l, to mogłeś pić syrop z alkoholem
A najlepiej skontaktuj się z adwokatem. Kilka/kilkanaście stówek moze zdziałać cuda.
@Franz_Kaspar_von_Kock: nie przyznałem się, ale było widać. Jest mi głupio - aż tak, że chyba sam myślę o tym aby mnie zwolniono. Miałbym wtedy czyste sumienie względem pracodawcy.
@Uwazny_Obserwator: nie. Zobaczyłem wiadomość i pomogłem :)
@takJakLubimy: akurat tego nie żałuję że odebrałem. Bardziej alkoholu.
No ale nie byłeś w pracy. W ogóle jakby tam był chłop po drugiej stronie to by cię nie p------ł i pewnie jeszcze browara kupił za pomoc. Potem się ludzie dziwią że nikt nie chce z babami robić
Dobry adwokat wybroni ciebie bez problemu
@mirko_anonim: tak długo jak nie mają badania alkomatem to nie mają dowodu;
pierwsza zasada: nie podpisuj niczego co Ci dadzą
no i adwokat pewnie będzie lepszy niż rady losowych wykopków