Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

uwierz mi że codziennie na ulicy widuje brzydsze kobiety, nie jest ona za specjalnie piękna, nie jest też brzydka. Powiedziałbym przeciętna, z twarzy 5/10, z ciała 8-9/10, ale za to że pokazuje dupsko na instagramie to oczywiście 0/10 xD

@KochanekAdmina: Ja bym dał jej niżej niż te 5/10 z twarzy, bo widuję sporo ładniejszych nawet na ulicy. Ale z tym dupskiem na insta to się zgodzę, za takie zeszmacenie to powinna
raczej to że jest jej 2x więcej niż było na początku. WSZEDZIE

@CenturionWodka: Nie wiem, nie oglądam takiego gówna, są znacznie lepsze treści pokazujące piękno kobiet. Oglądanie jakichś randomowych julek na insta, do tego z gównianymi fotkami to obciach.
Widać, że o stałym związku słyszeliście tylko legendy. Gwarantuję wam, że z taką kobietą wytrzymalibyście maksymalnie rok, wiecie dlaczego? Przez zakupy XD Na nią nic nie pasuje bo ma ponadnormatywne gabaryty, żadna standardowa rozmiarówka nie będzie dobra. Więc, albo będzie wiecznie narzekać że nie ma w co się ubrać lub nie ma w sklepie ciuchów na nią, albo będzie ciuch szyła na miarę co będzie się wiązało z poważnymi wydatkami z domowego