Aktywne Wpisy

Farezowsky +350
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +112
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Fakdup:
@Rzounierz88:
gay
@AppleDash: Mów za siebie, widziałeś jej twarz? Prosię z wielką dupą, mam ładniejszą żonę po cholerę, dlaczego więc ma mi się ona podobać?
Trzeba być fanem naprawdę drobnych kobiet ala ciało 10 latki żeby nazwać ją świniakiem, twarz kwestia gustu, ale obiektywnie nie jest odrzucająca.
@KochanekAdmina: Przeciętna to jest panie z Żabki, ona jest po prostu brzydka. Bierz poprawkę, że to są zdjęcia w makijażu a następnie wyobraź sobie jakby wyglądała bez, powodzenia.
@AppleDash @damian101 Widać, że o stałym związku słyszeliście tylko legendy. Gwarantuję wam, że z taką kobietą wytrzymalibyście maksymalnie rok, wiecie dlaczego? Przez zakupy XD Na nią nic nie pasuje bo ma ponadnormatywne gabaryty, żadna standardowa rozmiarówka
@kolejne_juz_konto: uwierz mi że codziennie na ulicy widuje brzydsze kobiety, nie jest ona za specjalnie piękna, nie jest też brzydka. Powiedziałbym przeciętna, z twarzy 5/10, z ciała 8-9/10, ale za to że pokazuje dupsko na instagramie to oczywiście 0/10 xD