Wpis z mikrobloga

robisz co chcesz, z kim chcesz i kiedy chcesz

@mirko_anonim: a co w sytuacji, jeśli tą rzeczą którą chcę robić jest właśnie ruchnięcie jakiejś fajnej dziewczyny w określonym czasie, na przykład teraz?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Niby racja, ale wydaje mi się, że incel albo przegryw może nie dać rady zostać mgtow. To jest raczej opcja dla chada albo normika, który z własnej woli pójdzie swoją drogą.
  • Odpowiedz
Wiecie co? Nie ma nic lepszego niż #mgtow i wyjebka na reprodukcję i przekazanie swoich genów, serio.

@mirko_anonim: jak masz tak z 40 lat to ok szanuję - próbowałeś, nie wyszło, może się do tego zniesmaczyłeś - masz swoje pasje, zasoby, nwm psa i ok

w innym wariancie to chwilowy #cope - a jak tak gadasz mając 19 lat gdzie cała Twoja "wiedza ekspercka" się wzięła
  • Odpowiedz
@Dietetyq: No jak czuje jakis kompleks niższości z tego powodu to jest problem. Właśnie mnie często zjeby atakują, że jak ja śmiem nie mieć tego kompleksu skoro mi żadna nie dała. Na pewno udaję.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Brawo!
Tak trzeba żyć. Ja w wieku 25 lat sobie odpuściłem i naprawdę polecam wszystkim.
Można ten wyścig odpuścić w każdym wieku - nie jest ważne czy masz 19, czy 25, czy 30.
Co zrobić z wysokim popędem? Hmmm... ciężka sprawa.
Ale i na to pewnie jakieś sposoby się znajdą. Ja akurat nigdy sporego libido nie miałem, więc u mnie łatwo było. Chyba zostaje kwestia dołożenia sobie prac, zorganizowania sobie życia tak,
  • Odpowiedz