Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +30
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz
Kenteris 0

@mirko_anonim: a co w sytuacji, jeśli tą rzeczą którą chcę robić jest właśnie ruchnięcie jakiejś fajnej dziewczyny w określonym czasie, na przykład teraz?
@mirko_anonim: jak masz tak z 40 lat to ok szanuję - próbowałeś, nie wyszło, może się do tego zniesmaczyłeś - masz swoje pasje, zasoby, nwm psa i ok
w innym wariancie to chwilowy #cope - a jak tak gadasz mając 19 lat gdzie cała Twoja "wiedza ekspercka" się wzięła
Tak trzeba żyć. Ja w wieku 25 lat sobie odpuściłem i naprawdę polecam wszystkim.
Można ten wyścig odpuścić w każdym wieku - nie jest ważne czy masz 19, czy 25, czy 30.
Co zrobić z wysokim popędem? Hmmm... ciężka sprawa.
Ale i na to pewnie jakieś sposoby się znajdą. Ja akurat nigdy sporego libido nie miałem, więc u mnie łatwo było. Chyba zostaje kwestia dołożenia sobie prac, zorganizowania sobie życia tak,