Aktywne Wpisy
Nusantara +182
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +107
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Od 2:30 nie mogłem spać, więc o 5 rano wyjrzałem za okno, a tam piękny wiatr i śnieg. Pomyślałem, że to jest ten dzień! Chyba uda mi się wystartować wcześniej niż Pan @enron ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po szybkim bananie i rozgrzewce stawiłem się na starcie o godzinie 5:34 na easy 14km. Warunki idealne by po raz drugi założyć nowe Hoki. Pięknie się sprawdziły, zatem są approved ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Co do samego biegu to cały czas wiało w ten głupi ryj, a śnieg nawet na chwilę nie odpuszczał. Z tego względu tętno podwyższone. Mimo to jestem zadowolony bo trening się liczy podwójnie. W zasadzie to cały ten tydzień powinien się liczyć podwójnie bo warunki wyjątkowo ciężkie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Miłego weekendu!
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie
Skrypt | Statystyki
@randall cóż to za barbarzyńskie miasto z piekarniami czynnymi od 7? (ಠ‸ಠ)
U mnie kojarzę jedną czynną od 5:30, a w mieście jest taka czynna od 2 rano (ʘ‿ʘ)
@randall: dlatego zawsze trzeba być przygotowanym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ostatnio już bywa że mam przy sobie takie dwa, bo jednego nie starcza