Wpis z mikrobloga

123 117,32 - 14,01 = 123 103,31

Od 2:30 nie mogłem spać, więc o 5 rano wyjrzałem za okno, a tam piękny wiatr i śnieg. Pomyślałem, że to jest ten dzień! Chyba uda mi się wystartować wcześniej niż Pan @enron ( ͡º ͜ʖ͡º)

Po szybkim bananie i rozgrzewce stawiłem się na starcie o godzinie 5:34 na easy 14km. Warunki idealne by po raz drugi założyć nowe Hoki. Pięknie się sprawdziły, zatem są approved ()

Co do samego biegu to cały czas wiało w ten głupi ryj, a śnieg nawet na chwilę nie odpuszczał. Z tego względu tętno podwyższone. Mimo to jestem zadowolony bo trening się liczy podwójnie. W zasadzie to cały ten tydzień powinien się liczyć podwójnie bo warunki wyjątkowo ciężkie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Miłego weekendu!

#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie

Skrypt | Statystyki
randall - 123 117,32 - 14,01 = 123 103,31

Od 2:30 nie mogłem spać, więc o 5 rano wyj...

źródło: IMG_2349

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@profaza: Zapomniałem o tym wspomnieć bo taki był plan, ale byłem pod piekarnią o 6:53 i mi się nie chciało czekać do 7 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@randall cóż to za barbarzyńskie miasto z piekarniami czynnymi od 7? ()
U mnie kojarzę jedną czynną od 5:30, a w mieście jest taka czynna od 2 rano (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 2
@enron: Osiedlowa Putka. Na tygodniu jest od 6:30. Co prawda wcześniej mijałem jakieś co były już otwarte, ale nie miałbym jak dźwigać ewentualnych wypieków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enron: Osiedlowa Putka. Na tygodniu jest od 6:30. Co prawda wcześniej mijałem jakieś co były już otwarte, ale nie miałbym jak dźwigać ewentualnych wypieków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@randall: dlatego zawsze trzeba być przygotowanym ( ͡ ͜ʖ ͡)
Ostatnio już bywa że mam przy sobie takie dwa, bo jednego nie starcza
enron - > @enron: Osiedlowa Putka. Na tygodniu jest od 6:30. Co prawda wcześniej mija...

źródło: plecak-forclaz-travel-skladany-10-l

Pobierz
  • Odpowiedz