Aktywne Wpisy

michal-panicz +70
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +574
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

Wraz z produktem pojawiły się nowe zagrożenia dla użytkowników konsoli. Możliwe że w niedługim czasie pojawią się pirackie kartridże, bo skoro system został złamany, to oszuści znajdą sposób na umieszczenie gry w zapewne tańszym chipie wbudowanym na stałe w nośnik. Istnieje też jakaś szansa, że ktoś może zgrywać sobie obrazy gier (osobne urządzenie do tego ma się pojawić wkrótce) wraz z unikalnym identyfikatorem kartridża i odsprzedawać oryginał innym użytkownikom. Nintendo może wtedy wykryć, że ta sama kopia gry jest jednocześnie uruchomiona na dwóch konsolach i je zbanować.
Jak działa flash cart w praktyce można zobaczyć na tym filmie (o ile Nintendo nie każe go wkrótce usunąć): https://www.youtube.com/watch?v=qm7y9jlebrA
#nintendo #switch #nintendoswitch
źródło: mig-switch
PobierzDla mnie to jakieś irracjonalne podejście i chyba sami się o to prosili.
Kto kupiłby taką kartę za tak spore pieniądze gdy prawie za darmo mógł sam przerobić konsolę.
Ciekawi mnie czemu jednak kontynuowano pracę i odpowiedzią może tu być przykładowo switch 2. Jeżeli zgodnie z plotkami będzie wstecznie kompatybilny to na start to powinno zadziałać na nim.
@anonimowy_obserwator: dlaczego powielasz niczym niepotwierdzone ploty jakby to było coś pewnego?
@anonimowy_obserwator: przecież to jedno z drugiego wynika, jeśli pracują nad grami muszą mieć dostęp do Dev-Kitów. Tu nie ma żadnej sensacji i potwierdzenia terminu.