Aktywne Wpisy

32cm +681
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

@mirko_anonim: Ale to, że masz jakieś pieniądze to jeszcze nie oznacza że jak by przyszło co do czego to byś się stąd magicznie teleportował w 5 minut?
Co Ty myślisz, że jak zaczyna się w kraju wojna to się ewakuujesz tak samo łatwo jak teraz kupujesz wycieczkę do Egiptu, na 3 kliki na stronie operatora xd?
Prawda jest taka, że każdy kraj zamknąłby granicę przed Polakami. Może by wzięli młode duperki bo kobiet zawsze mało, ale ty dostałbyś kopa na front od polskiego i zagranicznego rządu.
Po tym co odwaliła Ukraina, nikt nie jest takim frajerem żeby przyjmować kolejnych uchodźców. Już się sypie retoryka przyjmowania wszystkich jak leci i tego błędu nikt nie powtórzy.
──────
Już nawet władze Ukrainy są od was mądrzejsze u siła wyludniają objęte walkami tereny.
XD poziom wykopu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam takie myślenie, że kraj w którym się urodziłem to loteria na którą nie mam wpływu, więc nic mu nie wiszę, nie ważne jak bardzo chcieliby mnie z powodu urodzenia przypisać do poddaństwa - tutaj kraj i tak ma fory, bo kontroluje edukację od małego, często ma konszachty religijne, największe media, i może zrobić
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi