Aktywne Wpisy

mickpl +619
Kuniewicz, otodom: "Z naszych badań wynika, że ludzie chcę kupować mieszkania, ale jest za drogo."
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci

mickpl +245
Sytuacja na grupkach na fb jest teraz taka, że oferty pod korek, chętnych nie ma, jedynymi reakcjami jest wyśmiewanie wycen, a ludzie oferują np. połowę ceny. Co jakiś czas ktoś wrzuci "kupię za gotówkę" i wtedy dostaje pierdyriald "priv, priv, wybierz mnie".
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
https://wykop.pl/wpis/74648619/coraz-wieksza-histeria-wojenna-na-wykopie-porownyw
Tymczasem na portalach o tematyce finansowej pojawiają się artykuły o skutkach powrotu Ukraińców.
Bawi słowo załamać w tytule.
Link:
https://subiektywnieofinansach.pl/masowy-odplyw-ukraincow-z-pracy-w-polsce/
#nieruchomosci #ukraina #wojna #rosja #ekonomia #gospodarka #wynajem #praca #spoleczenstwo #polityka #inwestowanie #inwestycje #finanse #pieniadze
źródło: powrót Ukraińców do ojczyzny
PobierzTylko do czego mają wracać Ukraińcy?
Do zniszczonego kraju żeby zdychać w okopie za pana oligarchę i jego majątek za psie pieniądze, bo już go pewnie nie wypuszcza legalnie z kraju
Ciągle, wracasz na teren kraju na którego terenie trwa konflikt.
Każdego dnia na Twój dom/mieszkanie może spaść b---a.
Gospodarka w ruinie, wracasz do mniej płatnej pracy, na ulicy mogą cię złapać i władowac do okopu, albo nie wypuścić z kraju.
Już bym wolał u polskiego Janusza siedzieć
@onomatopejusz: No po to zeby ruscy naziole nie wymordowali ich calkowicie.
To czemu nie walczysz z nimi?
Ma wrócić na ukrianę po to żeby ruscy nie wymordowali ich całkowicię???????? haha ale dowaliłeś do pieca
@BayzedMan: No i w czym masz problem ludzie "spoza" (tak w Polsce piszemy) Europy są gorsi?? nie bądź rasistą i przynajmniej taki Hindus nie czci morderców Polaków wiec ja jestem za.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Joii: hahahahahaha
@Stabilizator: Nawet sie ruskie nie staracie zachowac pozorow xD