@mirko_anonim: może lepiej o tym nie myśleć, ja kiedyś żyłem w błogiej niewiedzy (nie wiedziałem, że mam Aspergera i ludzie mnie niezbyt obchodzili) i robiłem swoje. Od kiedy przyglądam się ludziom, mam to samo, co ty. Jak ludzie tak żyją, zero ambicji, lenistwo, Instagram. Każdy by tylko chciał zarobić i się nie narobić. Ludzie nie umieją planować, robią głupie rzeczy pod wpływem chwili. Inna sprawa, że ludzi w spektrum takie
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Jak ludzie tak żyją, zero ambicji, lenistwo, Instagram. Każdy by tylko chciał zarobić i się nie narobić. Ludzie nie umieją planować, robią głupie rzeczy pod wpływem chwili. Inna sprawa, że ludzi w spektrum takie