Aktywne Wpisy
pafffel +920
Rosołek z mamą #polskiedomy
Wezzore-04 +94
Bydlak ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie to labradory dorosłe samce ważą 29-36 kg, ten za kilka dni kończy 8 miesięcy i dziś wniósł na wagę 35 kg XD żeby ktoś nie mówił że gruby. Dorośle w kłębie mają 56-62 a ten już ma 59 cm. A pełne wymiary/wagę osiągnie w 18-24 miesięcu. Zaskakuję mnie strasznie xD #pies #smiesznypiesek
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
@sonoitaliano: o kurde, ja z pochodniami biegałem XD
Ja kończąc drugi dodatek odkryłem że oleje na miecze się nie kończą, praktycznie całą grę je wszystkie oszczędzałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
W Red Dead, nie wiedziałam przez pół gry jak sie robi zabójczą precyzję i zabijałam naturalnie bez tego, byłam najgorszym strzelcem ale przynajmniej miałam trudniej.
Rok zbierałam kwiatki na remedia gdy właśnie sobie uświadomiłam że mam tyle pieniędzy że mogę je zamawiać a kasa mi się nie skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)