Wpis z mikrobloga

• 0
@maliczek: w tym roku dużo na plus poszedłem więc mam w planach trochę sobie w najbliższym czasie poryzykowac i potrzymać różne, w najgorszym wypadku po prostu mniej zarobię
  • Odpowiedz
  • 0
@maliczek: Kupiłem za 5k usd przy 0.14 i za 4k usd przy 0.23 a potem dokupilem jeszcze na spadku za 3k usd, przy 1 usd wyciagnalem to co wlozylem i reszte trzymam. Jeszcze Myro kupilem za 15k usd przy 0.19 bo myśle ze też moze urosnąc jeszcze troche
  • Odpowiedz
Pięknie, gratulacje! mi z 5k pokazało dziś 83k, potencjał jest duży, potem w solane na kilka miesięcy i emerytura (oprócz tego otwieram knajpę więc harnaś będzie lał się strumieniami!). Czekam na to bo chce zobaczyć moje rodziców jak im pokaże na czym zrobię pierwszy milion xD
  • Odpowiedz
  • 0
@maliczek: to ja mialem coś podobnego z GME na solanie, kupilem za 1.5k usd wyciągnąłem przy 12k usd a jakbym potrzymał tydzień to miałbym 120k xd
  • Odpowiedz
Oj ile razy tak, kiedyś jak szukałem szczęścia to na dobo zrobiłem x80 a mogło być x500 (1kzl in). Mój bezpieczny portfel jest podstawą (mimo że już w mniejszości), a ten to jest loteria, mam dość luźne podejście do finansów, a może to zmienić skalę mojego życia jeśli mam rację (double win)
  • Odpowiedz
@aversxx: gratulacje dobrego strzalu, właśnie wlaczylem laptopa ktorego nie uzywalem od stycznia i w ostatniej karcie był ten wpis... A mogłem zmienić swoje życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakieś kolejne perełki na oku?
  • Odpowiedz
  • 0
@To_The_Moon: Ja go nie trzymam na miesiac xd Teraz dokupiłem jeszcze bo dalej wierze ze urośnie, teraz wszystko spada bo btc polecial a wif tak jak mówilem sprzedalem pod koniec marca po 4.5 ale myśle ze może jeszcze urosnąć
  • Odpowiedz