@mickpl: doskonale pamiętam robienie z ludzi idiotów zapewnieniami, że jakaś grupa wykopków to testowała xD i ten mozolny proces przywracania powiadomień z tagów, których pierwotnie miało nie być w ogóle (najpierw twierdzili że zapomnieli, potem dopiero się przyznali). No ale PRZECIEŻ MACIE DODANE KATEGORIE, DLACZEGO NIE KORZYSTACIE Z KATEGORII?!
@mickpl: odkryłem buga na wykopie (ziobro zdziwienia) wejdź w ustawienia i spróbuj dodać cos na czarną liste. Np pisz "fame" i podpowie Ci "famemma" klikasz w podpowiedź i w okienko Ci wkleja "famemma" ale doda Ci sam tag "fame" na czarno xd
@mickpl: 2 razy gorzej? Chyba z 10x gorzej xD, scrollowanie tego patoportalu na przeglądarce w telefonie to jakaś udręka. Losowe przewijanie, odświeżanie strony, crashe itp. to codzienność
Zmiana wygląda (w tym oczojebne kolory, trzeba było CSSy zmieniać), przycisk do pobierania obrazków, masa błędów (które były zgłaszana i ignorowane). Testowanie na produkcji, z kilkudniowym downtimem. Do tego usnunięcie API! To przecież oznaczało usunięcie tej lepszej appki do wykopu, a jednocześnie nie było nowej. Jak już była to działała kiepsko. Sam mądre decyzje ( ͡°͜ʖ͡°)
Nic dziwnego, że spore grono użytkowników dało sobie spokój. Ciekawe
@mickpl: prawie okrągły rok zajęło im usunięcie tego gówna z obrazków - przecież pracują nad poprawieniem funkcjonalności serwisu, to nie są proste sprawy xD
zmiana wyglądu byla fajna. Brakowało tylko dopieszczenia szczegółów i dodania infinity scroll, poza tym wygladowo na plus.
Zawsze w takich sytuacjach jest problem, bo masz grono osób, które są przyzwyczajone i będą pieprzyć. Zresztą żyjemy w kraju gdzie jakakolwiek zmiana zawsze traktowana jest „e po co”.
@Ka4az: no dobra, tylko że tu wraz z nowym wyglądem wpadło mnóstwo pomniejszych irytujących błędów lub złych decyzji UX, wiele z nich nienaprawionych do
@mickpl szkoda że po roku nadal nie działa sto rzeczy w apce mobilnej jak na przykład nie da się zaplusowac wpisu po otwarciu go czy odczytanie taga nie zmniejsza liczby oczekujących powiadomień z tagów, po wejściu z powiadomień w odpowiedz do mojego komentarza scroll jest permanentnie przyklejony do niego i jakiejkolwiek akcji nie wykonam to przewija mnie znowu do tej odpowiedzi i 97 innych których teraz nie pamietam
#wykop #wykop20 #nowywykop #zyczenia #dziendobry #programowanie
źródło: 5b60a4e62cec9f116fdeef8fe068831b3e45de1fbf308f868c01e92836dd88e5
PobierzNo ale PRZECIEŻ MACIE DODANE KATEGORIE, DLACZEGO NIE KORZYSTACIE Z KATEGORII?!
Losowe przewijanie, odświeżanie strony, crashe itp. to codzienność
Nic dziwnego, że spore grono użytkowników dało sobie spokój. Ciekawe
@Ka4az: no dobra, tylko że tu wraz z nowym wyglądem wpadło mnóstwo pomniejszych irytujących błędów lub złych decyzji UX, wiele z nich nienaprawionych do
@girlsjustwannahavefun: what? Ja bym powiedział, że coraz więcej.
Wchodząc w jakąkolwiek dyskusję masz 95% szans na to, że prędzej czy później ktoś odpisze do ciebie inwektywami.