Aktywne Wpisy

Teuvo +172
mechanik zadzwonił i nie wymieni mi rozrządu w moim prostym silniku tsi z łatwym dostępem do wszystkiego bo niby nie posiada jakiegoś elektronicznego narzędzia bez którego później auto będzie wywalało błędy
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
źródło: 1000016841
Pobierz
o__0 +419

#wykop #wykop20 #nowywykop #zyczenia #dziendobry #programowanie
źródło: 5b60a4e62cec9f116fdeef8fe068831b3e45de1fbf308f868c01e92836dd88e5
Pobierzźródło: temp_file6214707155639730
Pobierzźródło: spolecznosciowe-listopad2023mdm
Pobierz@mk321: kiedyś to można było dodać obrazek do posta dając link do obrazka, który ktoś wczesniej wrzucił na wykop, a teraz jak wkleja się taki link jest wiadomość "UPS coś poszło
oczywiście nie wszyscy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@girlsjustwannahavefun: a z minusów to mniej ludzi ogólnie :)))
Przez co stężenie patologii, nawet jeśli liczbowo się zmniejszyło, to w procentowym udziale wzrosło.
No i w ogóle nie używam apki na ios - nie wiem jak działa teraz, ale jakieś 2-3 miesiące temu jak patrzyłem, to od samego patrzenia bolało. Stary wykopie, tęsknię.
Jak ja tego nienawidziłem, że mem po okrążeniu internetu mocno tracił na jakości. Bo wszystkie serwisy kompresją itd. A tutaj co? Obrazek w rozdzielczości 2000x1500? Wpierd*lę screena 486x358, bo przecież inaczej się nie da xD
A mogliby dać wrzucać te same obrazki, wyszukiwać po hashu i trzymać na serwerze tylko jeden. Oszczędność miejsca. Co admini innych serwisów
Wiem, g---o nie przykład. Ale to też jakiś miernik wydajności heh. O reszcie nie będę pisał, szkoda mojej klawiatury ze złomu. Poza tym poprzednicy
Tradycyjnie, źródło: Instytut Danych z D--y