Wpis z mikrobloga

@Hatsune_Kitku: Ludziom się w głowach miesza od nadmiaru możliwości. Ja tak mam, gdy włączam telewizor. Kiedyś czekałem na Lostów czy House 2 razy w tygodniu. Teraz na wyciągniecie ręki wszystkie dobrodziejstwa kultury i się już człowiekowi miesza, czy w ogóle oglądać. Teraz śmigam Herkulesa z Kevinem Sorbo, bo za dzieciaka nigdy nie mogłem całości obejrzeć xD
  • Odpowiedz
@Hatsune_Kitku: one wszystkie wybierają ten sam szablon i wyglądają jak z jednej formy. Myślę że w głowach tych kobiet jest tak że jak nie jesteś przerobiona na klona to nie jesteś ładna. Zbiorowa psychoza
  • Odpowiedz
@Hatsune_Kitku: oglądając serial miałem taki właśnie dysonans, bo jej głos i mimika pasowały bardziej to takiego karyńskiego pustaka, a tu mieliśmy wręcz śliczną, skromną dziewczynę. No to dopasowała wygląd i teraz już wszystko się zgadza xD
  • Odpowiedz
@Hatsune_Kitku: Kwestia make-upu + ewentualnie wypełnienia warg kwasem, co również zaraz wróci do normy. Idę o zakład, że na nowszych fotach będzie wyglądać normalnie. No chyba że jej odwaliło, ale nie takie metamorfozy tapetowe już widziałem xd.
  • Odpowiedz
@Hatsune_Kitku: nie wiem o ile ale po czesci moga to byc skutki ozempicu. Nowej mody na odchudzanie, lek na cukrzyce. Problem z ozempiciem jest taki że gdy te gwiazdki staraja sie z nim jeszcze schudnac to taka sama znika im tłuszcz z twarzy jak i z dupska. Naturalnie nie traci sie tyle go z twarzy i potem te ryjki wygladaja dziwnie : D

efekt ten nazywa sie z tego co
  • Odpowiedz
  • 35
@Hatsune_Kitku Zawsze mnie zadziwiało jak to jest, że Azjatki potrafią być zmienione z brzydala w piękność za pomocą masy operacji a u białych kobiet działa to zupełnie odwrotnie.
  • Odpowiedz
kobieta: robi co chce ze swoim ciałem

Prawaki: boże przecież to choroba

@murdoc: ja jej nie zabraniam tego robic, jak chce niech se nos i uszy utnie jak ten koles, ale to nie znaczy ze nie mozemy miec opini na ten temat
  • Odpowiedz