Aktywne Wpisy

kobiaszu +126

ChickenDriver2 +86
#sct #krakow #motoryzacja #samochody #boldupy #gorzkiezale
Tylko konsekwentne niszczenie SCT w Krakowie przyniesie skutek dla wszystkich obywateli. W uśmiechniętej warszawce wyszło, bo tam sami bogaci są, gdzie ona obowiązuje a cała reszta i tak woli zbiorkom.
SCT to tak naprawdę strefy segregacji na biedniejszych i bogatszych. Takich jak ja, którzy po prostu WOLĄ starsze auta jest promil w społeczeństwie. Gdybyśmy mieli
Tylko konsekwentne niszczenie SCT w Krakowie przyniesie skutek dla wszystkich obywateli. W uśmiechniętej warszawce wyszło, bo tam sami bogaci są, gdzie ona obowiązuje a cała reszta i tak woli zbiorkom.
SCT to tak naprawdę strefy segregacji na biedniejszych i bogatszych. Takich jak ja, którzy po prostu WOLĄ starsze auta jest promil w społeczeństwie. Gdybyśmy mieli

wybrałem leasing, opłata na start 0zł, 36 miesięcy i 30k roczny limit kilometrów i pokazuje mi ratę 1755zł netto co daje lekko ponad 63k netto i niecałe 78k brutto
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-16 o 22.14.47
Pobierzźródło: obraz_2024-01-17_094448661
PobierzZakładam że to auto po 3 latach sprzedałbyś za 50k netto lekką ręką (niech straci 40k w
źródło: Przechwytywanie
PobierzSwoją drogą, zakładam, że zawodowo zajmujesz się takimi rzeczami i w razie chęci zakupienia auta w leasing można się do Ciebie odzywać o kalkulacje i całą resztę?