Aktywne Wpisy

masternodeBTC +410
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +26
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

wybrałem leasing, opłata na start 0zł, 36 miesięcy i 30k roczny limit kilometrów i pokazuje mi ratę 1755zł netto co daje lekko ponad 63k netto i niecałe 78k brutto
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-16 o 22.14.47
Pobierzźródło: obraz_2024-01-17_094448661
PobierzZakładam że to auto po 3 latach sprzedałbyś za 50k netto lekką ręką (niech straci 40k w
źródło: Przechwytywanie
PobierzSwoją drogą, zakładam, że zawodowo zajmujesz się takimi rzeczami i w razie chęci zakupienia auta w leasing można się do Ciebie odzywać o kalkulacje i całą resztę?