Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +675
#pytanie Mam 36lat, ale od dziecka widząc pociągi liczę wagony. Ostatnio siedząc w samochodzie przed przejazdem, robiłem to co zawsze - liczyłem. Zaś moja żona coś mówiła, a ja po prostu nie słuchałem jej - nadawała od rana, a głowa mnie już bolała od jej pierdoIenia.
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
źródło: image
Pobierz
Jak ktoś pracuje w jakimś ciężkim kołchozie typu magazyn, produkcja itp to naprawdę tylko się z-----c.
Pracowałem kiedyś w kołchozie kilka lat i to była masakra, najgorsza nie była sama praca tylko współpracownicy.
I tutaj nie chodzi o to, że neguję takie prace. One są bardziej potrzebne niż większość prac biurowych. Chodzi tylko o to, jak to wszystko jest skonstruowane. Żeby wycisnąć z Areczka ile się da, a jak się zużyje to
Pracowałem kiedyś w kołchozie kilka lat i to była masakra, najgorsza nie była sama praca tylko współpracownicy.
I tutaj nie chodzi o to, że neguję takie prace. One są bardziej potrzebne niż większość prac biurowych. Chodzi tylko o to, jak to wszystko jest skonstruowane. Żeby wycisnąć z Areczka ile się da, a jak się zużyje to

LISTA SERIALI
Resident Alien
Twórcy: Chris Sheridan
IMDb: 8.1/10
https://www.imdb.com/title/tt8690918/
https://upflix.pl/serial/zobacz/resident-alien-2021
Gatunek: komedia, familijny
Kosmita rozbija się statkiem na ziemi i aby się ukryć pośród ziemian, przybiera ludzką formę. Czy uda mu się nie wzbudzić podejrzeń wśród lokalnej ludności? Zaadaptuje się czy zginie?
Czy polecam? Tak, ale to bardziej familijny serial. Sam humor też jest lekko zepchnięty na rzecz fabuły. Chcę przez to powiedzieć, że to bardziej obyczajówka z humorem niż typowa komedia, takie wiecie “do kotleta”, ale sympatyczna no i zawsze jak ma się dzieciaki to jest co wspólnie obejrzeć.
źródło: residentalien
Pobierz