Aktywne Wpisy
nowszyja +1063
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

zlotybrek +17
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz

@Mac02: mądry inaczej dzbanuszku zgadnij kto od paru dni wylizuje pisowi do czysta. Nie rozumiesz tego co napisałem (chociaż prostym językiem) a insynuujesz mi jakieś głupoty.
Inna sprawa to zachowanie takiego Bosaka, który się przylizuje PiSowi bardziej niż jego posłowie.
@zmarnowany_czas: Mogłem dopisać, że chodzi o konfiarzy posłów bo wy nie potraficie czytać ze zrozumieniem. xD
Nie umiesz myśli formułować klarownie
@MirekStarowykopowy: to ty nie potrafisz się zrozumiale wysłowić, nie moja wina.
Powtórzę się: 13% popierające narrację PiSu to strasznie mało.
EOT frustracie.
@MirekStarowykopowy: ten moment kiedy chcesz się z kogoś pośmiać ale sam zostajesz pośmiewiskiem bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
@volodia: Przepraszam, następnym razem napiszę jak dla dziecka na etapie edukacji wczesnoszkolnej z objaśnieniem graficznym.