Wpis z mikrobloga

• 4
@volodia chłop nawet wykresu nie przeczytał, tyko jakieś nagłówki na wykop że Konfa popiera pis. Serio nie wiem gdzie oni ich popierają skoro mentzen na każdym wystąpieniu po nich jedzie
  • Odpowiedz
chłop nawet wykresu nie przeczytał, tyko jakieś nagłówki na wykop że Konfa popiera pis. Serio nie wiem gdzie oni ich popierają skoro mentzen na każdym wystąpieniu po nich jedzie

@Mac02: mądry inaczej dzbanuszku zgadnij kto od paru dni wylizuje pisowi do czysta. Nie rozumiesz tego co napisałem (chociaż prostym językiem) a insynuujesz mi jakieś głupoty.
  • Odpowiedz
Konfiarze w obronie PiSu jak zwykle kulą w płot. xDDDD No chyba, że to już koniec i chcą koniecznie się do nich przyłączyć

@MirekStarowykopowy: ten moment kiedy chcesz się z kogoś pośmiać ale sam zostajesz pośmiewiskiem bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem
  • Odpowiedz
nie pisałeś konfiarstwo w postaci bosaka. Napisałeś konfiarstwo i wstawiasz wykres co myślą konfiarze.

@volodia: Przepraszam, następnym razem napiszę jak dla dziecka na etapie edukacji wczesnoszkolnej z objaśnieniem graficznym.
  • Odpowiedz