Aktywne Wpisy
xmajami +136
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
nad__czlowiek +32
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Jakieś 20 czy nawet 10 lat temu, kiedy jeszcze siłownie nie były tak popularne wśród płci przeciwnej, wszyscy potrafili wspólnie koegzystować.
Zawsze były jakieś heheszki z suchoklatesów czy ulańców, ale generalnie na siłowniach był szacunek. Świeżakom się pokazywało poprawną technikę, czasem ochrzaniło jak czegoś nie ogarniali. Ale zasadniczo był spokój i wzajemna akceptacja.
I teraz obserwujemy coraz większą popularność kobiet na siłowni. I co?
Hurr durr jak on się może na mnie patrzeć? Mam prawo nosić obcisłe legginsy przez które widać mi pieroga!!
Żeby nie było, nie neguję obcisłych strojów, bo sam taki noszę i uważam, że jest dużo wygodniejszy niż klasyczne dresy. Tylko że jeśli spodenki są zbyt obcisłe i widać mi genitalia, to zakładam dodatkowe luźne na wierzch.
Jeśli miałbym ochotę poświecić swoim siurem, to bym poszedł na sobie na saunę.
Oczywiście one nie mają nic przeciwko, kiedy patrzy się na nie facet, który im się podoba. Zabronione jest tylko, żeby zerkał na nie zwykły szaraczek.
A już totalna odklejka to laski, które nagrywają wszystko telefonem i potem w domu analizują który chłop się na nie patrzył.
Z fartem mordeczki. Miłej środy w nowym 2024 roku.
#silownia #mikrokoksy #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
@seraph88: prawda stara jak wykop
Wlasnie na silowni to bylo zawsze najlepsze, ze kazdy mial swoj wewnętrzny swiat i zajmowal sie soba bez zbednego socjalizowania sie, a nie, ze jakis jebniety podchodzi bez pytania i zawraca dupe albo 15 razy pyta ile jeszcze serii.
@Krachu: ( ͡º ͜ʖ͡º)
W barze że streptrsem kobiety bardziej ludzko się zachowują.
Chodzę na siłownię od lat i nigdy nie byłem nawet świadkiem sceny, którą przytaczasz. Ja wiem, że te polskie Julki nic innego nie robią tylko oglądają amerykańskie tiktoki, w których ludzie żyją w jakimś swoim autystycznym świecie, ale póki co takie sytuacje się nie zdarzają lub zdarzają na tyle rzadko, że szkoda o tym w ogóle wspominać. Na siłowni jestem średnio 3x w tygodniu i w ciągu ostatnich 5 lat