Aktywne Wpisy
meltdown +49
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
Kamienie +16
Szukam czegoś dobrego do czytania. Czegoś naprawdę dobrego. Od kilku godzin przebijam się jednak przez strony wydawnictw, księgarni internetowych i forów w poszukiwaniu czegoś godnego uwagi i nie mogę znaleźć niczego ciekawego.
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
#polska #lata90 #wykop30plus #ekonomia #pytaniedoeksperta #pytanie
za dzieciaka jak zoabczylem reklame uncle bens sos/ryz to myslalem ze tak amerykanie jedza codziennie XD
mam kupiła i okazalo sie srednie na maxa XD
@Attori: A jaką masz alternatywę w wersji premium?
Nie mam tu na myśli wojny między miłośnikami Coca Coli i Pepsi, obie są w podobnej cenie. Jednak określenie premium w tym temacie dotyczy produktów, które są uważane za lepsze od innych i tylko przez to są kupowane. Natomiast Coca Cola (czy tam Pepsi, jeśli ktoś woli) rzeczywiście jest lepsza od innych i żaden inny produkt tego typu nie ma podjazdu.
ale ogólnie te uczelnie zwłaszcza polskie, przy internecie wypadają słabo. Gdyby nie jakieś testy manualne IRL to spokojnie te studia można byłoby nagrać, dodać listę książek, stworzyć kurs i byłby bardziej przyjaźniejszy niż to co mamy obecnie.
@melquiades: w latach 90/wczesnych 2000 starzy wydawali codziennie 20zl na fajki ale dopłacić 1.50 do milki zamiast goplany to było za dużo xD