Aktywne Wpisy

thorgoth +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jeśli lekarze pracują w dyżurach po 24h, to przyjmując, że pracują połowę miesiąca, a połowę mają wolne, to jest 15 dni pracy x 24h, to daje 360h, dzieląc to przez 100 tys. zł, to lekarz dostaje ochłap w postaci 270 zł za godzinę xD. i to jest za dużo?
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy

@mirko_anonim: Nic nie ma złego w tym co piszesz - jesteś zwykłym, przeciętnym człowiekiem który może by rozkwitł gdyby miał "rodzinę" - albo właśnie to ona stałaby się jego celem, czymś co ceni i o co dba.
Cóż skoro jakoś nie idzie Ci ogarnięcie partnerki,
Komentarz usunięty przez autora
Kwestia szukania hobby, czy pasji jest też o tyle bzdurna, że wiele zainteresowań jest w pełni solowa. Co z tego, że uczę się hobbystycznie programować, czasami majsterkuję, bawię się drobną elektroniką DIY, czy drukarkami 3d? To są wszystko solowe zajęcia i nikogo nowego przez nie nie poznam. Nie będę chodził na konwenty małego elektronika, bo w dupie mam nowinki z tego tematu, a jak potrzebuję pomocy, to pytam
Chodzi mi o rzeczy w stylu np. jedna osoba uwielbia koncerty rockowe a
@Erikaa: pytanie czy tak szczerze uważasz, czy dla ciebie plus 100 do atrakcyjności ma pasja faceta która jakoś się przełoży na Twoje życie bezpośrednio tj. pasja typu stolarka, samochody, podróże, koncerty, dobre jedzenie na TAK - ale już filatelistyka, lego, karty dragon ball, kolekcjonowanie retro-gier nie-ok ( ͡° ͜ʖ