Wpis z mikrobloga

• 0
korzystam z github

@lolen: w sensie Copilot? Na reddicie widziałem wątek, że copilot dużo lepszy od jetbrainsowego ai. Fajnie jakby ktoś się wypowiedział znający trochę jednego i drugiego
  • Odpowiedz
ła już 14 osób, więc formalnie przekroczyliśmy limit potrzebny do założenia związku, a prawo mówi, że nawet ludzie na innym rodzaju umów niż UOP mogą

@beerman: Korzystałem chwilę jak był w becie i tak średnio bym powiedział, do copilota nie porównam bo niestety nie korzystałem
  • Odpowiedz
Używałem tego testowego od jetbrains i myslem że będę miał fajna alternatywę jednak ten od jb strasznie był tępy i generalnie źle mi się z nim pracowało więc wróciłem do copilot. Ale ma nadzieję że z czasem będzie lepiej więc za jakiś czas znów spróbuję.
  • Odpowiedz
  • 1
@tehix: o kolego! takiej recki to ja się tu nie spodziewałem. Dziękuję bardzo!
Osobiście mam gpt4 i fakt, niektóre rzeczy których mi się nie chce to robi dobrze i w sumie aktualnie wybór pada właśnie na GPT4 lub copilot. gpt ma tą przewagę, że w innych obszarach też pomoże, wygeneruje seo, skróci docsy, porozmawia o architekturze apki. Także to trochę inne narzędzie, ale wygląda że warto tym bardziej że tańszy.
  • Odpowiedz