Aktywne Wpisy

l3gend +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +13
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

korzysta ktoś z jetbrains ai assistant? https://www.jetbrains.com/ai/
Wiecie jak to wypada w porównaniu do GPT-4 pod względem kodu i ogólnego użytkowania?
W moim przypadku chodzi o webstorm, ale pewnie pozostałe IDE jetbrainsa też to zaimplementowały.
#programowanie #ai #chatgpt #webdev #frontend #backend
@lolen: w sensie Copilot? Na reddicie widziałem wątek, że copilot dużo lepszy od jetbrainsowego ai. Fajnie jakby ktoś się wypowiedział znający trochę jednego i drugiego
@beerman: Korzystałem chwilę jak był w becie i tak średnio bym powiedział, do copilota nie porównam bo niestety nie korzystałem
Osobiście mam gpt4 i fakt, niektóre rzeczy których mi się nie chce to robi dobrze i w sumie aktualnie wybór pada właśnie na GPT4 lub copilot. gpt ma tą przewagę, że w innych obszarach też pomoże, wygeneruje seo, skróci docsy, porozmawia o architekturze apki. Także to trochę inne narzędzie, ale wygląda że warto tym bardziej że tańszy.