Aktywne Wpisy
krzysztof48 +16
Witam. Potrzebuję porady co zrobić z psem. Koleżanka jakiś czas temu urodziła . Posiada ona dwa psy i jeden z nich jest strasznie agresywny w stosunku do dziecka. Była w kilku schroniskach i nie chcą przyjąć psa. Dziś dzwoniłem spytać się czy mógłbym uspac to niby trzeba psa do behawiorysty i jak nie pomoże to wtedy. Ale czy taki behawiorysta da pewność na piśmie że będzie wszystko w porządku. Jakie macie doświadczenia.
marek2092 +262
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Myślę, że serio by to interesowało pół netu.
#nieruchomosci #ministerstworozwoju #lobbing #sejm #polityka
@proszebardzo2: chwileczke... czy skoro jest nowy rząd, to ma jakiś immunitet względem konsekwencji za podejmowanie głupich decyzji? To teraz nie wolno zwracać uwagi i krytykować rządu, bo Tusk u władzy?
@mickpl: raczej czy był ktoś jeszcze
nie umiej napisać prostego wniosku
d-------l się do jakiegoś NGO że nie napisali za ciebie XDD
bądź @mickpl
@LongWayHome: no chyba że nie odpowiedzą, to wtedy zabawa w sądzie. Np. Konfederacja mi ani razu nie odpowiedziała, a pytałem 2 lub 3 razy (niestety na zabawę w sąd nie miałem wtedy czasu) ¯\(ツ)/¯
@mickpl: dokładnie tak samo trudno. Do tej pory raczej nie miałem nigdy problemów z ministerstwami i urzędami lokalnymi (urzędy miasta/gminy itp.) - nawet jeśli pytania były niewygodne. Ale już takie partie polityczne lecą ostro po bandzie i ignorują prawie wszystko. Z tego co pamiętam, to Watchdog też założył multum skarg w sądzie, bo im różne organizacje też nie odpowiadają.
Nie jestem jak typowy pisowiec który zamyka oczy na jakąkolwiek negatywną informacje na temat jego partyjki xdd