Aktywne Wpisy

paramite +59
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić

Jazon +2
#kiszak
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD

Ona: 33 lata, po rozwodzie, 2 zwiazki na koncie (2 lata z jednym, z drugim 9 lat wraz ze slubem)
Ja: 31 lat, nigdy nie mial slubu, 4 zwiazki na koncie (najdluzszy trwal 5 lat)
Spotykamy sie razem od roku, kochamy sie, planujemy wspolna przyszlosc i rozwazamy wspolne mieszkanie, ale... boli mnie to ze ona jest po rozwodzie i po slubie. Niby to "tylko papier", ale troche boli mnie to ze juz ten "najszczesliwszy dzien w swoim zyciu" przezyla, a ja jeszcze nie. Boli mnie tez to ze byla tak dlugo z jednym mezczyzna, gdzie dzielila z nim kazdy element swojego zycia i mieli tyle wspolnych wspomnien.
Czuje sie bardzo o to zazdrosny, chociaz nie mam do tego podstaw: ona nie ma kontaktu z bylym partnerem, podobnie zreszta jak ja nie mam ze swoimi bylymi partnerkami.
Jak sobie z ta zazdroscia poradzic? Ona tez moglaby byc "zazdrosna" o to ze tez tyle zycia spedzilem z innymi kobietami, ale jakos watpie aby miala takie mysli. I chyba ludzie nie maja takich mysli na co dzien. Tymczasem mnie to meczy, ze ona byla z kims tak dlugo...
#rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #pytaniedoeksperta #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: odpuść tej dziewczynie kolejnej męki i daj jej spokój serio xDDDD
@mirko_anonim: raptem dwa razy dłużej od ciebie.
A tak na serio - musisz to jakoś przepracować.
To nie powinno być czymś co ci spać nie może. Nie musisz być też obojętny - dyskomfort jest ok, ale nie niszcząca zazdrosc
Wybierz jedno
Dodatkowo już rozwódka.
Po co się w to pchasz?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta