✨️ Obserwuj #mirkoanonim Receptomat odmówił mi wydania recepty na antydepresanty, dostałem za to bon na bezpłatną konsultację z lekarzem, w wyniku której i tak nie dadzą mi recepty. Bo muszę iść stawić się osobiście gdzieś w gabinecie.
Czy w takim razie żaden nowy psychiatra nie wypisze mi recepty po ewizycie? To jakieś nowe obostrzenia?
@mirko_anonim: nie wiem w temacie antydepresantów, ale ja na ekonsultacji z lekarzem normalnie mam wypisywany lek z oznaczeniem rpw, ale to normalny lekarz, a nie receptomat.
✨️ Autor wpisu (OP): @Snusmumriken_ Ja też załączyłem stara receptę od normalnego lekarza, ale stwierdzili że nie może być starsza niż ileś tam (6 miesięcy chyba). Wcześniej nie robili z tym problemu
Receptomat odmówił mi wydania recepty na antydepresanty, dostałem za to bon na bezpłatną konsultację z lekarzem, w wyniku której i tak nie dadzą mi recepty. Bo muszę iść stawić się osobiście gdzieś w gabinecie.
Czy w takim razie żaden nowy psychiatra nie wypisze mi recepty po ewizycie? To jakieś nowe obostrzenia?
#psychiatra #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja też załączyłem stara receptę od normalnego lekarza, ale stwierdzili że nie może być starsza niż ileś tam (6 miesięcy chyba). Wcześniej nie robili z tym problemu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta