Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +287
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +4

Komentarz usunięty przez moderatora
@Perliczkowy_naplet: jeszcze jak. pisowcy muszą ponieść konsekwencje, oskarek, dareczek i duklanowski
nikt mu życia nie odbiera, za to dzieciak odebrał życie przez to że stał się "sławny" przez mściwych pisowców
Ty masz n----------e mózgowe debilu?
@Bordomir: Chciałbym żeby nikt o tym nie wiedział, żeby mnie ludzie twojego pokroju nie wytykali na ulicy i nie przypominali ciągle tragedii która mnie spotkała.
@Bordomir: Na pewno są wyższe niż w
@Bordomir: nie było cicho ze względów politycznych, a dlatego żeby otoczenie dzieciaka nie wytykało go palcami że był molestowany.
Mieszasz poglądy polityczne z najzwyklejszym byciem człowiekiem, istota ludzka.
Komentarz usunięty przez moderatora
Te twoje wysrywy są tak żałosne że naprawdę ktoś normalny nie mógłby tego wymyśleć, tylko jakiś przygłup z trollowni albo sam szmatecki...