Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +856
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

Mirki, tylko szczerze. Czy po 30-tce da się kogoś pokochać? Ja to tylko myślę o samotności i rozwodzie - mimo, iż jestem starym kawalerem który jest wiecznie sam :D nie potrafię pokochać jakiejkolwiek dziewczyny. Jak inni to robią? Chyba do 25 roku życia tak się dzieje.
Odnoszę wrażenie, że związki biorą się w ramach wspólnego interesu. Widzę to po znajomych którzy związali się po 25 roku życia. Mam znajomych co są w związku i wynajmują kawalerkę razem, bo wynajmując ją samemu nie utrzymaliby się w większym mieście. Dlatego we dwójkę wynajmują kawalerkę.
Więc pytanie czy można to nazwać związkiem? Czy obopólnym dealem? Od żonatych znajomych słyszę, że miłość trwa 2 lata, potem już tylko liczą się pieniądze. Więc jak to jest?
#samotnosc #zwiazek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: co to ma wspolnego z wiekiem? (ಠ‸ಠ)
@programista15cm: no oczywiście, że ma - bo nastoletnia kobieta kocha faceta w pełni za to JAKI ON JEST a 30 za to jaki on jest + co ma + co może mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim:
Generalnie akurat w tej materii jest dobrze słuchać innych ale uczyć się jednak w jakiejś części
źródło: Cl669HA6NrvunW3S
Pobierz@LetticeDeVries: dokładnie ja jestem takiego samego zdania - myślę, że realnie chłop by mógł się zatracić dla baby nawet po przeczytaniu całego tagu #blackpill ale to by musiała jego prywatna laska w skali 8/10 się trafić, autentycznie jeszcze z charakteru perfekcyjna - a
Wszystko zależy od tego jak masz ukształtowane rozumowanie, jeżeli jesteś człowiekiem wychowanym bez sfery duchowej to nie pokochasz nikogo i niczego, dla większości ludzi sfera duchowa to śmieszny zabobon w dzisiejszych czasach no to teraz masz tego skutki, jakbyś potrafił uwierzyć w coś bez opamiętania to i zakochać potrafiłbyś się bez interesownie.
─────────────
@LetticeDeVries: całe szczęście
@sinls: siedziałem rok na bezrobociu i nie było problemu większego xD.
───────────────
U mnie już leci 10+ lat, jak się poznaliśmy to każdy miał w portfelu kilka stów na studiach, więc tak bardzo się liczą pieniądze xD.