@WielkiNos: psie madki to jeszcze większy rak niż ludzkie , zero wyczucia zero taktu , ale to Facebook tam stare baby codziennie dają popis s----------a mentalnego
@WielkiNos: To jest chore. Człowiek nie może być mniej ważny od zwierzęcia, a tych z twojego screena bardziej obchodzą psy niż ludzie. To jest właśnie bambinizm zgodny z encyklopedyczną definicją. Tutaj powinien zainterweniować psychiatra
@WielkiNos: pies jest dzikim zwierzęciem, może nikogo nie zagryźć ale zawsze w nim siedzi morderca tak samo nas w ludziach ale nie zawsze są odpowiednie warunki żeby się aktywował.
@WielkiNos Pamiętam jak kiedyś pod artykułem na FB o kolejnym zagryzienie dziecka przez pitbulla napisałem, że posiadanie tego typu psów powinno być zabronione. Dostałem mnóstwo lajków. Za to w komentarzach karyniska w type #s---------x mnie wściekle wyzywały od najgorszych XD
@WielkiNos: mie zawsze rozwala, że są miejsca na świecie gdzie psy są nabijane na ruszt i konsumowane z frytkami, a u nas robi się z tego alternatywę dla dzieci i kompensuje w ten sposób uczucia rodzicielskie ( ͡°͜ʖ͡°)
@WielkiNos: swoją drogą mieć 2 miesięczne dziecko w domu i takiego psa to proszenie się o kłopoty, dziecko szybko rośnie i zaraz by go trącało, ciągnęło za ucho itp. ja bym nie ryzykował i już dawno oddał dziecko do domu dziecka.
@Czarny-rycerz_40k za taki komentarz został byś poniżony jak ta kobieta xd Hit. Powiedzieć, że świnia ładniejsza i zostać obrażonym że jest się brzydkim xd
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
źródło: feluś2
Pobierzźródło: a46R7Gwm_700w_0
Pobierz@Czarny-rycerz_40k za taki komentarz został byś poniżony jak ta kobieta xd Hit. Powiedzieć, że świnia ładniejsza i zostać obrażonym że jest się brzydkim xd
źródło: temp_file4536082024735636028
Pobierz