Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +834
Z nudów testuję różnicę między PB95 i PB98.
Hipoteza: Mimo, że paliwo 95 jest odpowiednie do tego silnika to sprawdzam, czy benzyna 98 bez dodatków etanolu jest bardziej kaloryczna a przez to czy daje więcej energii za mniej litrów.
Obiekt testowy: Honda Civic 1.3 z układem hybrydowym IMA
Warunki testów: Ni c---a nie obiektywne ( ͡º ͜ʖ͡º) Do pracy, na zakupy, czasami
Hipoteza: Mimo, że paliwo 95 jest odpowiednie do tego silnika to sprawdzam, czy benzyna 98 bez dodatków etanolu jest bardziej kaloryczna a przez to czy daje więcej energii za mniej litrów.
Obiekt testowy: Honda Civic 1.3 z układem hybrydowym IMA
Warunki testów: Ni c---a nie obiektywne ( ͡º ͜ʖ͡º) Do pracy, na zakupy, czasami
źródło: image
Pobierz
Zopyross +191
Nikt mi nie wmówi, że 50 metrów to coś więcej, niż przestronna kawalerka. Nie da rady przebywać na takim metrażu w np 3 osoby i nie zwariować. Gdzie przyjąć gości? gdzie wypocząć po kołchozie? gdzie przenocować rodziców? gdzie wyprawić czyjeś urodziny? jeśli jeden pokój jest dla dziecka to tobie i żonie zostaje 18 metrowy salon - na spanie, osobiste rzeczy, szafy, półki, suszarkę na ubrania itp itd, przecież to koszmar. Nie dziwię
źródło: msz
Pobierz

I tak właśnie wygląda ten słynny geomaxing i podnoszenie swojego statusu. Co ci po nich jak i tak będziesz dla dziewczyny tylko zwykłym starym zakolakiem, służącym jako trampolina do wyrwania się z biednego kraju -gdy ona i tak będzie cały czas tęskniła za swoim pięknym chadem który ją kiedyś soczyście bolcował...
#blackpill #redpill #polskiyoutube #podroze #zwiazki #logikarozowychpaskow #youtube
źródło: temp_file3111783178695829375
PobierzChłopie, zrozum, jeśli twoja kobieta jest insta-atencjuszką i nie wrzuca z tobą zdjęć, to znaczy, że w jej oczach nie jesteś specjalnie atrakcyjny, bo gdybyś był, to chciałaby wrzucić z tobą zdjęcia i nie odpuściłaby tak łatwo tematu po twojej
Rozwala mnie, jak widzę, że moje koleżanki, o których wiem, że są w związkach wrzucają na swoje relacje foty, na których są tylko one :D totalnie pomijając przy tym swojego chłopaka. I nie mówię, że raz czy dwa coś takiego zaobserwowałem, ale 90% przypadków.
Jedna wyszła
źródło: 16699863958141
PobierzPrawda jest taka, że na luzie mogła by mieć dwa konta na insta, jedno do budowania marki własnej osoby, a drugie z dopiskiem _prive gdzie były by fotki z Bartkiem i takie z dnia powszedniego,
źródło: B3E2ABF0-2A1E-4630-AA44-26D9D6E2635E
Pobierz