Wpis z mikrobloga

Na Insta wyskoczył mi profil Ignalin, żony (tak, są małżeństwem) słynnego youtubowego podróżnika Bartka z #bezplanu . I nie uwierzycie - pomimo samych zdjęć ze wspólnych wojaży, nigdzie nie ma fotki jej ze swoim mężusiem. Za to DWUKROTNIE ma zdjęcie z jakimś latynoskim Chadem - w tym ostatnie z Wigilii (picrel) gdzie wzięło ją na wspominki za starymi dobrymi czasami "modelingu" xD

I tak właśnie wygląda ten słynny geomaxing i podnoszenie swojego statusu. Co ci po nich jak i tak będziesz dla dziewczyny tylko zwykłym starym zakolakiem, służącym jako trampolina do wyrwania się z biednego kraju -gdy ona i tak będzie cały czas tęskniła za swoim pięknym chadem który ją kiedyś soczyście bolcował...

#blackpill #redpill #polskiyoutube #podroze #zwiazki #logikarozowychpaskow #youtube
REMEMBERWHATTHEYTOOKFROM_YOU - Na Insta wyskoczył mi profil Ignalin, żony (tak, są ma...

źródło: temp_file3111783178695829375

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: aż mi się przypomniał ten wątek sprzed roku: https://wykop.pl/wpis/69972671/anonimowemirkowyznania-rozwala-mnie-jak-widze-ze-m i te tłumaczenia beciaków, że to oni nie chcą, bo cenią sobie PRYWATNOŚĆ XD, ciekawe przed kim, rzymianami, masonami, cukerbergiem?

Chłopie, zrozum, jeśli twoja kobieta jest insta-atencjuszką i nie wrzuca z tobą zdjęć, to znaczy, że w jej oczach nie jesteś specjalnie atrakcyjny, bo gdybyś był, to chciałaby wrzucić z tobą zdjęcia i nie odpuściłaby tak łatwo tematu po twojej
@AnonimoweMirkoWyznania +93
#anonimowemirkowyznania
Rozwala mnie, jak widzę, że moje koleżanki, o których wiem, że są w związkach wrzucają na swoje relacje foty, na których są tylko one :D totalnie pomijając przy tym swojego chłopaka. I nie mówię, że raz czy dwa coś takiego zaobserwowałem, ale 90% przypadków.
Jedna wyszła
Cesc - @REMEMBERWHATTHEYTOOKFROM_YOU: aż mi się przypomniał ten wątek sprzed roku: ht...

źródło: 16699863958141

Pobierz
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: a poruszałem, z podobnymi przemyśleniami, ale źle to odbierane jest tutaj, a to znajomy jest casha, a obaj to cuckoldy, więc nie można tak pisać, bo zaraz stado przyleci ich bronić i tłumaczyć mechanizmy...

Prawda jest taka, że na luzie mogła by mieć dwa konta na insta, jedno do budowania marki własnej osoby, a drugie z dopiskiem _prive gdzie były by fotki z Bartkiem i takie z dnia powszedniego,
  • Odpowiedz
@Cesc przebywanie w internecie skłania mnie do wniosku, że ludzie często wyszukują argumenty i tworzą teorie do wcześniej załóżonych tez. Tak jak Ty to robisz. Dlaczego tak trudno zrozumieć, że nie każdy facet chce być atencjuszem i mieć swoje zdjęcia wszędzie w internecie? Tak robią ludzie zakompleksieni.
  • Odpowiedz