Aktywne Wpisy
Linnior88 +51
Jestem 27 letnia stara baba i poddaje się z szukaniem chłopaka , trzeba się przyzwyczaić do myśli że jednak pomysł z własną rodziną nie klapnąl
Koty już mam
Koty już mam
nicalibres +51
To jest według instagramowych bab, najpiękniejsza Polka xD #logikarozowychpaskow
Rekordowa liczba wniosków kredyt 2procent za grudzień, do tego normalne kredyty spowoduje moim zdaniem I kwartale rekordowy wzrost cen mieszkań.
Jak tam ta pękająca bańka?
#finanse #nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #ekonomia
@Obsztyfitykultykiewicz: Dziś ma, jutro nie ma.
1) Ile kosztuje działka na wsi?
2) Budowa domu szkieletowego w systemie zleconym (bo nie oczekujesz chyba że kuc na zdalnej będzie samodzielnie stawiał dom po godzinach xd) od Sendomu to jakieś 450k, do tego przyłącza, prace ziemne i inne #!$%@? i masz 500k
@PfefferWerfer zależy też jaka wieś. Jakaś ~1000 mieszkańców, siedziba gminy to już całkiem przyjemnie się mieszka jak jest jeden supermarket typu Dino i jakaś restauracja weekendowa. Chociaż są i tacy co wolą jedna, prostą ulicę i nara. Zdrowiej, ciszej, gwiazdy
Szczerze, to może jakbym miał 50 lat to bym się zastanowił nad powrotem.
W chwili obecnej wolę miasto, wszędzie mieć blisko, a zamiast roboty przy domu, to zrobić coś ciekawszego.
To sprawia że ceny będą ogromne nawet za kurnik 25m2 vel apartament o którym marzysz
@Obsztyfitykultykiewicz: w sensie więcej sprzątania, koszenie trawy i pielęgnacja ogródka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak brakuje mieszkań, że na rynku pierwotnym w blokach gdzie było dostępne jedno mieszkanie jest teraz dostępne 20-30 albo więcej xD
Bez problemu dojedziesz np z Grodziska czy Żyrardowa do centrum (40km) w tyle czasu co tłukąc się z Białołęki czy Bielan. Te dojazdy to jakiś mit totalny