mi teraz smutno, bo niebieski serio zapowiadał się obiecująco a tu taki ząg, zaczął się dostawiać, więc uciekłam
Ale co to znaczy "zaczął się dostawiać" - próbował dać buziaka, albo złapać za rękę, albo powiedział "może wpadniesz do mnie obejrzeć moją kolekcję znaczków?"
Bo jeśli tak to faktycznie zboczeniec i molestator, Ty liczyłaś na 17 randek na których będzie woził Ci du*pe zabierze do filharmonii, do spa i na
@mirko_anonim: a powiedz mi, gdyby był tak z 3 punkty na 10 gorszy z wygladu to też byś go tak chciała? może chciał się przymilić by dostac to czego oczekuje tylko,a w cale mu się nie podobasz, nie wiem nie znam Was z drugiej strony czy "przystawianie" i w domyśle przelizanie bo chyba byliście w miejscu publicznym jest czymś złym na pierwszym spotkaniu ? Mam znajomego co po tygodniu na
@Kitku_Karola: ale to jest ZDROWE podejście do tematu!
Jak gość był spoko, ale o-----l w jednym punkcie, to faktycznie najlepsze rozwiązanie.
„Ziomek, fajnie się pisze i gada, ale… Następnym razem trzymasz łapki w swoich kieszeniach przez cały wieczór, bo jak nie to adieu. Kapisz? No i dobrze, bo widziałam taki fajny *coś* i pewnie by nam się podobało. Idziemy?”
Z resztą też mi moja aktualna powiedziała , jak poszedłem krok
@mirko_anonim: I co teraz, mamy myśleć za ciebie? Jak ci się takie zachowanie nie podoba to ucinasz kontakt i w przyszłości umawiasz się na jakiś spacer/kawę w miejscu publicznym zamiast mu wbijać na kwadrat.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
Ale co to znaczy "zaczął się dostawiać" - próbował dać buziaka, albo złapać za rękę, albo powiedział "może wpadniesz do mnie obejrzeć moją kolekcję znaczków?"
Bo jeśli tak to faktycznie zboczeniec i molestator, Ty liczyłaś na 17 randek na których będzie woził Ci du*pe zabierze do filharmonii, do spa i na
@mirko_anonim: xDDDD
może chciał się przymilić by dostac to czego oczekuje tylko,a w cale mu się nie podobasz, nie wiem nie znam Was
z drugiej strony czy "przystawianie" i w domyśle przelizanie bo chyba byliście w miejscu publicznym jest czymś złym na pierwszym spotkaniu ?
Mam znajomego co po tygodniu na
Jak gość był spoko, ale o-----l w jednym punkcie, to faktycznie najlepsze rozwiązanie.
„Ziomek, fajnie się pisze i gada, ale… Następnym razem trzymasz łapki w swoich kieszeniach przez cały wieczór, bo jak nie to adieu. Kapisz? No i dobrze, bo widziałam taki fajny *coś* i pewnie by nam się podobało. Idziemy?”
Z resztą też mi moja aktualna powiedziała , jak poszedłem krok
@mirko_anonim: to w końcu podobał ci się czy nie?
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi