Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +81
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i

źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
stuparevic +1995
Jeżeli polajkujesz zdjęcie tego kebaba to kochasz Jezusa i święta a jeżeli pominiesz to zesrasz sie w gacie #takaprawda

źródło: temp_file4683883840813852535
Pobierz
Mirki i Mirabelki, co ja mam myśleć. Wczoraj byłam na randce z tindera, rozmowa sie kleiła nad wyraz dobrze i przed spotkaniem i w trakcie. Spędziliśmy świetny czas, nic nie wskazywało na to że niebieski na koniec spotkania będzie atakował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja cały czas podkreślałam swoim zachowaniem i w gadce, że nie interesują mnie jakieś ONS czy FWB. No i jest mi teraz smutno, bo niebieski serio zapowiadał się obiecująco a tu taki ząg, zaczął się dostawiać, więc uciekłam. Czemu tak sie dzieje? #tinder #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #s-x
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Bo faceci lubią s--s? Laski w sumie też.
Ale co to znaczy "zaczął się dostawiać" - próbował dać buziaka, albo złapać za rękę, albo powiedział "może wpadniesz do mnie obejrzeć moją kolekcję znaczków?"
Bo jeśli tak to faktycznie zboczeniec i molestator, Ty liczyłaś na 17 randek na których będzie woził Ci du*pe zabierze do filharmonii, do spa i na
może chciał się przymilić by dostac to czego oczekuje tylko,a w cale mu się nie podobasz, nie wiem nie znam Was
z drugiej strony czy "przystawianie" i w domyśle przelizanie bo chyba byliście w miejscu publicznym jest czymś złym na pierwszym spotkaniu ?
Mam znajomego co po tygodniu na
@mirko_anonim: to w końcu podobał ci się czy nie?
Komentarz usunięty przez autora
Jak gość był spoko, ale o-----l w jednym punkcie, to faktycznie najlepsze rozwiązanie.
„Ziomek, fajnie się pisze i gada, ale… Następnym razem trzymasz łapki w swoich kieszeniach przez cały wieczór, bo jak nie to adieu. Kapisz? No i dobrze, bo widziałam taki fajny *coś* i pewnie by nam się podobało. Idziemy?”
Z resztą też mi moja aktualna powiedziała , jak poszedłem krok
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Owszem, kobiety też lubią s--s, ale na s--s mogę się umówić z kimś w dowolnym momencie, będąc singielką. Nie będę uprawiać seksu z obowiązku ani bo chłopak oczekuje. Ogólnie nie ma nic bardziej odpychającego niż jak facet zacznie się łasić o s--s.
@mirko_anonim: xDDDD