Wpis z mikrobloga

@devo396: szykuje sie multipool ktory bedzie kopał altcoiny i wymieniał je na BC, nie na BTC, sam dołożę swoich kilka mh/s do kopania - może być gruuuubo ;) pikanterii dodaje fakt że BC jest już w całości wydobyty jakby ktoś nie wiedział, także nie ma cały czas nowych zrzutów ;)
  • Odpowiedz
@bakoq3: 52 jestem :D sprzedałem wszystko co miałem i zainwestowałem w czarnucha ;) troche kupiłem po większym kursie niż jest teraz także nie jest tak kolorowo.

oby było te 10k, z farcikiem ;)

jakbym miał hajs to bym kupił więcej
  • Odpowiedz
@Kaeste: niech taki multipool ma moc kilkuset mh/s i cały czas skupuje i skupuje bc, zapotrzebowanie rynku będzie rosło do tego wiara jak się rzuci to już w ogóle, a coinów jest przecież stała liczba w obiegu ;>
  • Odpowiedz
@Kaeste: wszystko zależy od mocy multipoola, sama bańka która by się tworzyła z bc była by wielka i trwała by prawdopodobnie dłużej niż standardowo, cały czas byłby popyt na blacka, zwykli i średni gracze zrzucający nawet swoje bc nie byli by wstanie obniżyć wartości bc, pool by cały czas kupował. Jednak zakończenie by mogło być standardowe, duże ryby zrzucają taką ilość bc że pool nie nadążył by z kupowaniem i
  • Odpowiedz
@Kaeste: trzeba do tego dodać że cała moc kopania sieci wynosiła ponad 20gh/s - a to już nie byle co :) widać dużo osób brało udział w samym kopaniu, niech 1/5 osób weźmie udział w kopaniu na multipoolu i mamy MOON ;)
  • Odpowiedz