Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zacznijmy od tego że ty od początku zle myślisz, takie gadanie " od X roku " to napewno tego nie zrobisz, postanowienia noworoczne przechodza po 3 dniach po eufori sylwestrowej XD Ja mam myślenie takie, nie ma dobrego życia bez trudu. < tak wiem oskarki istnieją> ale mi chodzi o mnie. Chcesz fajną laske? musisz mieć ładne ciało, chcesz szczęśliwą rodzine? musisz z---------c żeby jak najwięcej zarabiać bo to
  • Odpowiedz
A gdyby tak olać laski i skupić się na sobie, rozwoju, zarabianiu hajsu?

@mirko_anonim: I co czekasz na sylwestra zeby zaczać? Nie osmieszaj się. Jak sie ma cele to sie je realizuje, a jak ich nie realizowales przez ostatnie 10 lat to kolejny sylwester nic nie zmieni.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP):

Wyszedł ktoś z was z przegrywu/planuje wyjść w 2024?

Mam 37 lvl, jestem już za stary na próby wyłażenia z przegrywu. Już jedyne o czym mażę, to bezstresowej pracy za 3k netto miesięcznie i śmierci.
  • Odpowiedz
A gdyby tak olać laski i skupić się na sobie, rozwoju, zarabianiu hajsu?

@mirko_anonim: To jest jedyne realne wyjście tj. wyrobienie sobie pozytywnych nawyków, które będą dawały Ci malutką przyjemność KAŻDEGO DNIA i będą prowadziły Cię w stronę polepszenia różnych aspektów Twojego życia.

Jak Ty się skupisz i zafixujesz "tylko jak będę miał babę będę szczęśliwy", "tylko jak będę miał dom i psa i dziecko" to będziesz nieszczęśliwy 90% czasu
  • Odpowiedz
I co czekasz na sylwestra zeby zaczać? Nie osmieszaj się. Jak sie ma cele to sie je realizuje, a jak ich nie realizowales przez ostatnie 10 lat to kolejny sylwester nic nie zmieni.

@Kawa_Czibo: Początek nowego roku, to zawsze dla nas jest taki "start nowego rozdziału" - dlatego lepiej coś zacząć od nowego roku jak wcale, tylko żeby się tego trzymać a nie że zaplanujesz zmianę o 180 stopni a
  • Odpowiedz