@mirko_anonim Zawsze zachodzę w głowę, co wy macie w tych tępych głowach myśląc, że zmienicie drugą osobę w tak istotnych kwestiach? I chłop się jeszcze ożenił XD
Anonim (nie OP): Też jestem w związku z facetem z którym jestem niedopasowana pod względem łóżkowym, ale to ja mam większy temperament i potrzeby. Przeszłam już kryzys myśląc o zakończeniu związku, ale właśnie... to idealny partner na życie i kocham go, a w jego oczach widzę mnóstwo miłości kiedy na mnie patrzy. Chyba powoli godzę się z tym że zostanie mi do konca zycia czytanie romansów i oglądanie filmów, bo nie
@A_R_P: Nie generalizowalbym. Problem jest częściej taki, że ludzie przez okres trwania związku się zmieniaja i o ile kiedyś doskonale do siebie pasowali, tak po kilku latach może się okazać, że nic już ich tak naprawdę poza pewnymi rzeczami nie łączy.
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
natura
I chłop się jeszcze ożenił XD