mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
10
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
k.....a
54
A_R_P
A_R_P
@kosmita: jej wina, że się na to godził i akceptował?
21
D.....h
D.....h
po prostu jej nie pociągasz i jest z Tobą z rozsądku, żadne terapie, przebieranki, rozmowy i zabawki tego nie zmienią
natura
19
sberatel
16
k.....a
9
A_R_P
A_R_P
@kosmita: inny temperament to nie jest zaburzenie. Nie dopasowali się pod tym względem i op się na to zgodził
9
claudio_caniggia
claudio_caniggia
@mirko_anonim: zrób jeszcze z 3 dzieciaki, będzie lepiej. jak przez kolejne 10 lat nie wyskoczysz z okna to będzie cud.
9
Rinter
9
kimunyest95
@mirko_anonim: gratulacje! W sposób perfekcyjny, wręcz ksiązkowy, nakręciłeś na siebie bat.
7
taxi_driver92
@mirko_anonim: przestaniecie w końcu kopiować te posty z forum facetpo40 do uja pana!
7
depcioo
Idz do lekarza, wypisze ci receptę na dupczenie innych panien i po problemie ( ͡º ͜ʖ͡º)
7
c.....e
@mirko_anonim Zawsze zachodzę w głowę, co wy macie w tych tępych głowach myśląc, że zmienicie drugą osobę w tak istotnych kwestiach?
I chłop się jeszcze ożenił XD
7
k.....a
@A_R_P: wina psychopatki, że złowiła frajera czy frajera, że dał się złapać psychopatce?
6
Kitku_Karola
6
Dietetyq
Dietetyq
3
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Też jestem w związku z facetem z którym jestem niedopasowana pod względem łóżkowym, ale to ja mam większy temperament i potrzeby. Przeszłam już kryzys myśląc o zakończeniu związku, ale właśnie... to idealny partner na życie i kocham go, a w jego oczach widzę mnóstwo miłości kiedy na mnie patrzy. Chyba powoli godzę się z tym że zostanie mi do konca zycia czytanie romansów i oglądanie filmów, bo nie
3
Wszystko_albo_nic
Wszystko_albo_nic
3
KrowkaAtomowka
2
Bboski
2
Glikol_Propylenowy
@A_R_P: Nie generalizowalbym. Problem jest częściej taki, że ludzie przez okres trwania związku się zmieniaja i o ile kiedyś doskonale do siebie pasowali, tak po kilku latach może się okazać, że nic już ich tak naprawdę poza pewnymi rzeczami nie łączy.
2