Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ten post jest tak przesiąknięty zawiścią że aż poczułem satysfakcję z tego, że autor najprawdopodobniej nic nigdy nie osiągnie

a mediana płacy w wawie to prędzej 9k niż 3k
  • Odpowiedz
@tyrytyty: chyba że ci się nie chce nic robić i pluć na tych co wykorzystują każda okazję. Lepiej się nawciągać dragów i patrzeć w jedno miejsce. To nie jest właśnie łatwe życie?
  • Odpowiedz
Mieszkanie w Warszafffce kosztuje 400k

@mirko_anonim: O chłopie........... 400k za mieszkanie w wawce XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 400k to wkład własny i przy dobrych wiatrach dostaniesz kredyt w tych czasach. Mieszkanie w wawce to minimum 700-800k
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PanHaroldHe
Niech będzie i 900k każda złotówka przybliża Cie do tej kwoty natomiast nie ważne jak dobrze dopasujesz pasek do spodni i na ile terapii nie pójdziesz to i tak będziesz ghostowany.

Gdybym miał wybrać 1 rzecz na start w moim życiu tj mieszkanie w Warszawie lub żona to wybrałbym żonę bo na mieszkanie zawsze możemy zapracować a jak masz mieszkanie to żony możesz już nie znaleźć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale Ty serio myślisz, że jak zarabiasz 3000 zł i nawet mieszkasz z kimś, to będziesz w stanie odłożyć 36 000 zł w ciągu roku, bez innych dodatkowych dochodów? To to jest życie, czy wegetacja? Masz samochód, czy benzynę, albo bilety miesięczne też Ci rodzice opłacają? Zakupów też nie robisz? Nie masz żadnych potrzeb? xD

W wieku 18 lat, jak się uczyłem i pracowałem, to zarabiałem ~5-6k miesięcznie w
  • Odpowiedz